Dublin pentru a doua oară

Mi-am dat seama săptămâna trecută la Dublin că încercând să recuperez anul trecut, îl pierd și pe asta și iar rămân în urmă cu prezentul. Așa că schimb strategia și mă ocup de prezent, iar când nu am nimic special de consemnat, reiau chestii despre care nu am scris pe blog și Dumnezeu știe că sunt mult prea multe lăsate doar pe Instagram. Și mai mult de atât, îmi vin idei și de postări care nu au legătură cu pozele de acolo. Ce mai, I’m on fire! :))

Până să vă povestesc ce părți ale Dublinului am văzut de data asta, va spun despre cum s-a nimerit să mă întorc IAR de acolo cu corona în sistem. Și prima oară când am făcut, tot de acolo veneam. Am început să râd de coincidență și ironia sorții. A fost mai blând ca data trecută și dacă nu aș fi avut aceeași durere pe spatele picioarelor, de sus până jos, nu m-aș fi testat. Alte simptome decât tuse, durere de gât și febră nu am avut, deci fără durerea de picioare nu aș fi suspectat că e Covid.

Deși ultima zi am petrecut-o în cameră, văzusem deja tot ce aveam pe listă și nu m-a deranjat să stau o zi în pat. Partea nasoală e că nu știu de când eram pozitivă (m-am testat abia joi când începuseră să mă doară picioarele) și am fost printr-o grămadă de spații închise răspândind virusul.

Am făcut iar un milion de poze și pentru că vreau să povestesc pe îndelete despre multe lucruri, las aici doar lista următoarelor articole pe care le veți citi despre a doua vizită la Dublin. Prima oară am fost în 2022 la o conferință europeană organizată de firma la care lucram atunci. Mi-a plăcut foarte mult, deși am avut doar vreo 4-5 ore pentru mine. Am scris pe scurt în retrospectiva călătoriilor din 2022.

Anul asta am petrecut 3 zile pline (+ una în pat) așa că am bătut destul de mult orașul la pas împreună și separat. Pasiunea Sotzului e să viziteze stadioane și chestii legate de fotbal sau alte sporturi, iar la Dublin a descoperit și distileriile de whisky. Pe mine mă lasă rece toate astea, așa că îmi caut de-ale mele, cu cărți sau chestii de făcut cu Ada. Când terminăm toți cu ce avem de văzut, ne întâlnim la mijloc, cel mai des la un restaurant, și apoi ne vedem de vacanță împreună.

Ăsta a fost Dublinul in februarie:

* Cunoașterea orașului la pas
* Vizitarea fostei fabrici de bere Guinness
* Locuri literare
* Vizitarea fabricii de ciocolată Butler’s

 

Receptia unui hotel in care am intrat doar sa fac poza asta
O cladire de birouri vis-a-vis de Memorialul Foametei
Un double-decker simpatic

sursa featured image

 

2 Comments

 • Mada

  Nu știu dacă e de la mine, dar când povestești de lucruri care s-au întâmplat acum mult timp o faci mult mai mecanic, ca un rezumat. Pe când ce se întâmplă acum, mai e o emoție în spatele rândurilor 🙂
  Sper ca ți-ai revenit după covid 2.0!
  Mada a scris pe blog despre Life lately #1My Profile

  • Tomata

   It’s not you :)) O fac mai mecanic pentru ca in general pun acelasi text scris pentru Instagram, asta e scris pentru blog. Plus ca toate simtirile sunt inca vii. Mi-am revenit, adica sunt functionala, deja la birou, insa tot cu tuse si moleseala. Dar n-am eu timp de fleacuri de astea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge