vALLuntar cu #obiceiurisanatoase – Concurs cu cărți

Aș zice despre titlul ăsta că e un pleonasm de toată frumusețea, voi nu? Ce poate fi mai sănătos (pentru minte și suflet) dacă nu o faptă bună? Nu știu cum e pentru voi, da’ eu, când le aduc altor oameni bucurie sau când fac ceva bun mă simt incredibil de bine. Dacă nu mă credeți, ar trebui să încercați. E o senzație minunată.

Oamenii de la editura ALL au înțeles asta și au lansat în ianuarie o campanie extraordinară, despre care eu am uitat să scriu mai devreme, da’ nici acum nu-i timpul pierdut, pentru că încă mai putem să-i punem la treabă până pe 16 martie. Așa cum probabil ați aflat de pe alte bloguri care au scris deja, cei de la editura ALL își pun cărțile la bătaie și orice recenzie care apare pe blogurile celor care le cer cărți valorează 15 minute de voluntariat.  Mai mult, fiecare comentariu adaugă înca 3 minute. Așadar, comandați cărți de pe site-ul lor, scrieți despre ele, iar ei merg la plantat copaci. 🙂 Ah, ce mult îmi place cum sună.

Mă alătur acestei campanii oferindu-vă cărți de la editura ALL, dar nu beletristică, ci cărți care promovează obiceiurile sănătoase, dacă tot suntem în plină campanie de promovare a traiului sănătos. Cărțile puse la bătaie sunt:

Farmacia verde, Secretele longevitatii, Retete naturale pentru femei, Tratamente naturale pentru combaterea celulitei

Cartea sucurilor, Salate, Plante aromatice, Ghidul plantelor medicinale

Ce trebuie voi să faceți? Să-mi spuneți într-un comentariu ce obicei sănătos vreți să dezvoltați și cum vă poate ajuta cartea aleasă. De exemplu: nu vă place să mâncați fructele proaspete, dar vă plac sucurile și vreți să consumați cât mai multe sucuri naturale. Aveți nevoie de idei și pentru asta vă doriți Cartea sucurilor. Dacă sunt mai mulți care își doresc aceeași carte, norocul vostru stă în random.org.
Nu uitați, o recenzie pe blogul vostru îi pune la muncă pe cei de la editura ALL. Ei ne ajută cu o carte, noi îi ajutăm cu o recenzie.
Voi anunța câștigătorii miercuri seara, așa că… vă aștept comentariile. 🙂