Un scutec ca o îmbrățișare

E destul să știi puțină engleză ca să îți dai seama că scutecele despre care vorbesc se numesc Huggies. Sunt sigură că mamele au auzit de ele, chiar și eu auzisem înainte să vină Ada pe lume, doar că până acum o lună nu am apucat să le și testez.

Așa cum am scris într-un articol mai vechi, am încercat câteva branduri de scutece și mai ieftine și mai scumpe, așa că știu ce caut, ce nevoi avem (și eu și Ada) de la ele și ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a rămâne în familie.

Am primit cu bucurie propunerea celor de la Huggies  de a testa noile Huggies Elite Soft pentru bebeluși și după o lună de folosire, mă declar foarte încântată, fără să am chiar nimic de reproșat.

huggies1
Ce m-a impresionat la ele?

– în primul rând, au o suprafață de bumbac, foarte delicată cu pielea copilului. Știu că sună foarte publicitar, dar chiar e delicată. Pentru mine e foarte important ca produsele pe care le folosesc pentru  ea să fie cât mai prietenoase cu pielea și mai confortabile. Iar din experiența cu absorbantele, știu cât de importantă e suprafața de bumbac pe pielea umedă.

huggies2

– apropos de a ține totul înăuntru, nici nu vă pot spune cât de bucuroasă sunt că nu mai trebuie să schimb două ture de haine și încă una înainte de culcare. Iar pijamaua poate fi purtată și trei nopți la rând, fără să fie murdărită în vreun fel. Cred că meritul pentru etanșarea asta se datorează firelor de elastic de la spate și a adezivului de pe „urechile” scutecului care îl fixează foarte bine pe corpul copilului. Ca o îmbrățișare, vă spun!

– dacă scutecele țin totul înăuntru, pentru o lungă perioadă de timp, în contact cu pielea bebelușului,  poate vă gândiți că după tot timpul ăsta, fundulețul e roșu de la iritare. Deloc. Am fost surprinsă să constat într-o dimineață, după o noapte în care Ada a dormit dusă cam de pe la ora 23 până pe la 8, că în ciuda faptului că făcuse și numărul 2 și multe numărul 1, pielea ei era puțin umedă și murdară, evident, dar fără urmă de roșeață.

În concluzie, pentru mine cel puțin, Huggies Elite Soft îndeplinește cu brio toate condițiile. Să recapitulez: suprafață de bumbac la contactul cu pielea, fără parfum, etanș, și folosesc și mai puține pentru că Ada nu plânge că trebuie schimbată (de unde rezultă că un pachet mă ține mai mult).

Ah, am testat și șervețelele umede Huggies Natural Care și sunt la fel de mulțumită de faptul că nu sunt îmbibate în parfum, dar și încântată că seamănă foarte bine cu textura unui șervețel de hârtie, pe care n-am mai întâlnit-o până acum la nici un alt fel de șervețele umede.

Vă îndemn să le testați și voi, nu cred că-mi veți reproșa recomandarea 🙂

Later edit: Huggies numere 3 și 4 nu se comercializează (încă) în România.