Mic dejun dulce și sănătos

Pe vremea când eram la lucru (ah, așa o zic de parcă aș sta acasă de luni bune de zile), micul meu dejun era zilnic format dintr-un pahar de iaurt și cereale simple. De când stau acasă, l-am înlocuit cu o porție bună de telemea de oaie cu roșii, ardei și castraveți, plus pâine prăjită. Din când în când îmi mai aduc aminte și de iaurtul cu cereale și suplimentez.

Însă de câteva zile, micul dejun e un răsfăț. Am primit de la Bee Nuts câteva mostre din produsele lor și m-am îndrăgostit pe loc. Le-am gustat de cum am deschis pachetul, însă am așteptat câteva zile pentru a încerca toate combinațiile posibile.

beenuts

Așadar, în prima zi am mâncat lapte combinat cu cereale Start Fruitty (fulgi de ovăz, fulgi de orz, fulgi de hrișcă, physalis, struguri deshidratați, smochine, caise, stafide, coacăze, prune), la care am adăugat o linguriță de miere Bee Fruitty (adică miere în care se scaldă physalis, agrișe, coacăze și goji). N-am pus niciodată miere în laptele cu cereale, dar de-acum încolo o să pun. De fapt peste un an și ceva o să pun, pentru că mierea nu e recomandată dacă alăptezi și în nici un caz bebelușilor sub 1 an.

În a doua zi am încercat laptele combinat cu cerealele Start Happy (fulgi de porumb, fulgi de grâu, fulgi de ovăz, sâmburi de caisă, caju, nuci braziliene, curmale, agrișe, struguri deshidratați, goji, ciocolată neagră) combinate cu o linguriță de miere Bee Fresh (migdale, nuci braziliene, smochine, agrișe și coajă de lămâie scăldate în miere). Buuuuun de tot. Îmi plac alunele de tot felul, dar parcă un pic mai mult decât îmi plac fructele acrișoare.

Nici o problemă, pentru că în a treia zi le-am combinat: cereale Start Fruitty și miere Bee Fresh – demențial și credeți-mă că nu arunc cu vorbe doar să laud produsul. Mi-a plăcut gustul combinației foarte mult.

Mi-a mai rămas de încercat cereale Start Happy cu miere Start Fruitty, dar mai e timp. Păcat că îi plac și Sotzului și trebuie să împart cu el 😛

Aruncați un ochi pe site-ul lor, au mult mai multe produse atât din miere cât și cu fructe. Te apucă salivatul numai când te uiți la poze. Prima comandă beneficiază de 10% reducere, iar partea cea mai drăguță e că dacă stiți vreun împătimit al mierii, puteți  oferi gift card-uri. Mi se pare foarte tare că s-au gândit la asta pentru că de multe ori card-urile astea sunt chiar o salvare.

Iar pe blogul lor veți găsi articole documentate despre produsele din shopul lor.

Mie mi-au lăsat o impresie plăcută atât cu produsele, cât și cu site-ul. Prin urmare, vă invit să gustați.

5 Comments

 • Monica

  Tii ce de bunătăți! Mă bucur mult că România nu e cu nimic mai prejos în privința produselor alimentare sănătoase, în compăarație cu alte țări. Când am plecat eu (spus cu aceeași voce cu care ai zis și tu ”Pe vremea când eram la lucru ”) erau puține, scumpe și prea puțin atrăgătoare.
  Plus că da, mierea de dimineață e medicament curat!

 • Nina

  Site-ul este foarte arătos, iar faptul că au și gift cards mă încântă maxim deoarece luna trecută a trebuit să comand un cadou pentru niște copii și, neștiind ce să le iau, am răscolit toate site-urile de jucării să găsesc un gift card. Nu am găsit.
  Legat de BeeNuts aș fi vrut să scrie clar țara de proveniență a produselor(sigur scrie pe etichetă, dar aș fi vrut să văd asta înainte să comand) și să folosească diacrtice 🙂

  • Monica

   Bine spui, Nina!
   Apropo de miere și etichete: îmi arătase o cunoștință care trăiește în Africa de Sud eticheta borcanului ei cu miere. Spunea: țară de provenineță: Australia, Argentina, Brazilia. Mi-am imaginat că în țara unde ambaleaza mierea se adună containere cu miere din toate colțurile lumii, o amestecă și gata, la borcan cu ea!
   O tanti de la un plafar de aici, de la Roma, mi-a zis să mă uit cu atenție și ce polen cumpăr: China exportă foarte mult, dar noi știm ce standarde (de igienă, de recoltare, de crescut albinele) au?

 • lala

  Eu de apropae un an beau suc de sfecla+morcov+mar+ lamaie. Un deliciu! Sa nu mai zic ca mi s-au schbat analizele in bine fata de anii trecuti plus ca tenul imi arata mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge