Manchester (2023)

După ce ne-am întors din Franța, a doua parte a vacanței de vară au fost cele 4 zile petrecute la Manchester. Fan al fotbalului de pretutindeni, pasiunea soțului e să viziteze stadioane. Dacă nu are posbilitatea să meargă la meciuri, măcar să le vadă și goale. Așadar, excursia asta a fost pentru el și pentru plăcerile lui. Nu le-a putut împărtăși cu noi pentru că… fotbalul nu e pe lista pasiunilor mele sau ale Adei. Așa că în timp ce el afla TOTUL despre cluburile de fotbal din oraș și vizita și Muzeul fotbalului, eu și copila am vizitat charity shop-uri și biblioteci vechi de când lumea și pământul. Nu pot spune că a fost super interesată nici de pasiunea mea, dar când ai de ales între cărți și fotbal… well… 😛

4 zile în Manchester e cam mult, pentru că majoritatea lucrurilor interesante sunt în centru, la distanțe de mers pe jos, deci cam în fiecare zi am bătut aceleași străzi. Ce vedeți în poze mi-a plăcut mult, însă impresionată am fost, bineînțeles, de biblioteci. Dar ele vor veni separat.

Multe clădiri interesante, plin de albine (simbolul hărniciei localnicilor când se întemeia orașul), foarte multicultural și acoperit de flori (naturale sau de plastic). Nu-mi pare rău că am fost, dar nici nu m-aș mai duce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge