Tați #1

Când am citit brieful noii campanii Telekom și-am văzut că tații sunt în centrul atenției mi s-a pus un nod în gât. Inevitabil, mi-am transpus propriul tată în scenariul reclamelor și l-am văzut beneficiarul noilor servicii. Tatălui meu îi plăcea fotbalul, destul de mult cât să se uite la toate meciurile României, dar nu suficient de mult să meargă și pe stadion. Acum vreo doi ani când ne-am cumpărat un smartTV ce are nu știu ce funcție specială pentru meciurile de fotbal, iar m-am gândit la el. I-ar fi plăcut să savureze o imagine perfectă.

Acum, când Telekom aduce două noi caracteristici televiziunii interactive, mă gândesc că i-ar fi plăcut și asta. Adică cui nu i-ar plăcea să poată pune pe pauză o emsiune sau un meci transmis în direct. Sau să deruleze să vadă ce-a pierdut? De câte ori n-am ratat faze transmise în direct, și nu mă refer musai la sporturi, ci și la filme sau seriale sau emisiuni, că ba a sunat telefonul, ba te-a chemat cineva în altă cameră, ba câinele trebuia dus în secunda aia la plimbare. Sotzu’ știe câte goluri a ratat pentru că îl chemam eu să-i arăt ceva neînsemnat.

Ideea e că dacă tatăl meu ar fi fost încă în viață, cred că i-aș fi făcut cadou bucuria asta de a avea parte de experiențe la care n-ar fi visat în viața lui. Mai ales că-l pasiona tot ce-i nou și era curios să descopere tehnologia SF la care a avut acces.

Așa că vă spun vouă, poate vă faceți tații fericiți (la urma urmelor, sunt bărbați și bărbații iubesc tehnologia și jucăriile noi).

Telekom oferă două noi funcții inovative:
Pauza si continuare/ Pause Live TV – posibilitatea de a pune pauză si apoi de a relua la conţinutul TV transmis în direct

Program de la început/ Start Over TV – opţiunea de a relua de la început evenimente difuzate în acel moment.

În plus, mi-ar plăcea tare mult (și poate m-ar și întrista într-un fel dulce-amar) să vă citesc poveștile despre tații voștri care sunt tați nr. 1 (#1dad). Aici în comentarii sau pe Facebook cu hashtagul #1dad.

Dar nu vreau să închei articolul într-o notă ușor deprimantă, pentru că mai am un tată în casă, fan sporturi și tehnologie. Tatăl Adei, despre care ea nu poate să povestească cât de numărul 1 e, așa că o să vă povestesc eu.

Tatăl Adei a fost lângă ea de când s-a născut și nu doar că a admirat-o de pe marginea pătuțului ei, ci s-a trezit noaptea să o hrănească, să o schimbe, să îi aline plânsul când a fost cazul.
Tatăl Adei a fost cel mai fericit tată când a intrat prima oară cu ea în apă la lecțiile de baby swimming.
Tatăl Adei stă cu ea cât eu sunt la job, 4 ore pe zi, o hrănește, o culcă și o lasă să facă toată dezordinea din lume, ca să mă pedepsească pe mine când ajung acasă.
Tatăl Adei i-a cumpărat primii papuci, când ea încă era în burtă. I-a purtat vreo 5 luni de zile.
Tatăl Adei o culcă uneori seara și adoarme înaintea ei.
Tatăl Adei e, pentru noi, cel mai bun tată din lume. Așa cum zice reclama, number one dad.

Rândul vostru 🙂

3 Comments

  • Mama Aluniţă

    Imi place tare mult noua reclama Telekom cu tatii: “O stii pe cea care te-a purtat in burta noua luni?” (prim-plan pe mama), “Ei bine, el e cel care s-a ingrijit de toate celelalte” (prim-plan pe o burta de tata). E o mare diferenta de umor fata de seria aia cu nu stiu ce vlogger cu voce imposibila, de la care schimbam instant postul…

  • radu

    din pacate nu toti tatii apreciaza serviciile telekom. experienta personală, nu intru in amanunte. acum trebuie sa imi conving copii ca tatal lor # 1 nu este # 2 or # 3.
    reclama de rahat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge