Chestii noi pe blog

Era o vreme în care aveam grija de blogul ăsta ca de copilul meu. A și fost un fel de copil al meu o lungă perioadă de timp. Deh, face deja 8 ani peste o lună, se descurcă și singur.

Din când în când, mă mai apucă curiozitatea sau dorința de a le oferi cititorilor vizibilitate și mai cer una-alta. În weekendul care a trecut, am cerut 3 chestii noi și Sotzu’ s-a conformat.

butoane noi de Social Media sub fiecare articol, iar dacă doriți și aveți plăcerea le distribuiți pe rețelele de socializare. Înainte am avut doar Facebook, Twitter și Google+, dar acum m-am gândit că poate vă ajută și un buton de Pinterest și unul de WhatsApp dacă vreți să trimițeti cuiva un articol. Butonul de WhatsApp funcționează doar de pe smartphone, pe web e inutil.

+ buton separat de Like. Asta e mai mult pentru mine, că-s curioasă cine a dat Like :))

alte butoane de Social Media, dar alea unde mă puteți găsi desfășurându-mi altă activitate. Le găsiți în sidebar și sunt mai multe decât erau înainte. Am pus și link către Pinterest și către Instagram (dacă tot mi-am activat contul). Deci mă puteți urmări.

Comment Luv – adică atunci când comentați, sub comentariu va apărea link către ultimul post de pe blogul vostru, ceea ce vă poate aduce trafic. Win-win. 😉

Voiam doar să vă anunț, în caz că nu le-ați văzut și singuri.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge