Temă nouă după 3 ani

Trei ani???!! Trei? 3??? Atâta timp a trecut de la ultima schimbare de temă? Și când mă gândesc că la început o schimbam în fiecare an, de ziua mea. Era cadoul Sotzului-pe-atunci-Iubi pentru mine. Doamne, cum trece timpul! Când am căutat în arhivă după ultimul post care anunța tema nouă, exact reacția de la început am avut-o. Oh, well, să trecem peste.

So, temă nouă. 🙂 M-am împotrivit multă vreme uneia de tip magazine, dar intrând într-o zi la Raluxa, it hit me. Cum ar fi dacă aș pune și eu câteva categorii pe prima pagină? Dar nu să obosească, așa cum o fac site-urile de știri, că nu mai știi unde să te uiți și cum să citești. Să fie aerisită, iar structura să se vadă din prima. Tema originală avea 4 casete sub rubrica principală, însă eu am vrut doar două, cele care-mi sunt cele mai dragi: cea de călătorii și de lecturi. Și pentru că nu merg atât de des în excursii pentru a fi mereu altceva pe prima pagină, i-am cerut Sotzului să se afișeze random, altă călătorie la fiecare refresh. Și la cărți la fel.

Dar s-o luăm de sus, cu începuțul. Headerul a fost cu măiestrie asamblat de Anca. Am păstrat roșiile, pentru că deja fac parte din brand, am păstrat sloganul, dar am schimbat numele meu și locul lui. Mulțumesc, Anca 🙂

La unele bannere am renunțat de tot,  dar pe unele le-am reținut sub formă de linkuri pentru că ocupau prea mult loc.

Am scos și blogroll-ul pentru că se întindea prea mult și l-am mutat din nou în pagină separată. Nu e ce-mi doresc, dar n-am de ales.

Am mai șters și din categorii, că aveam prea multe, unele inutile, altele neactualizate de câțiva ani.

E mai puțin roșu, mai mult alb, scris mai mare, organizare mai bună.

Am schimbat pluginul de share și deși o să mă roadă curiozitatea cine a dat like la posturi, asta e, arată mai bine așa. Mă doare că am pierdut și numărul like-urilor și twitt-urilor la anumite posturi, dar ce mai pot face acum?

Am scris postul ăsta azi noapte la ora 1, cheaună de somn, deci mi-au scăpat probabil câteva chestii. Le-oi găsi pe parcurs, dar dacă le găsiți voi între timp, se transmite direct la departamentul de programare. Moment în care îi multumesc Sotzului pentru TOT ce a făcut încă o dată pentru blogul meu. Dacă nu-l aveam pe el, probabil aș fi rămas cu prima temă instalată la început.

Sper să vă placă și vouă la fel de mult ca mie. 🙂 Iar pentru posteritate, așa a arătat tomatacuscufita.com până aseară.