Top 10 referrals pe 2014

N-am mai scris un articol de genul ăsta de multă vreme. De prea multă. Cum fac cu toate seriile pe care le încep, și pe asta am abandonat-o la un moment dat. Însă nu de tot, căci iată, fac bilanțul pe 2015 și trimit mulțumirile către cei care au contribuit la creșterea traficului și a popularității blogului meu.

Top 10 referrals

Printre blogurile care mi-au trimis trafic sunt și site-urile de Social Media și altele. Le-am pus la urmă, cu poziția reală în top.

1. Mara – 19,890 vizite. MULȚUMESC, Mara 🙂

blogspot.ro (14,742 vizite) + blogspot.de (1,615) + blogspot.fr (656) + blogspot.be (467) + blogspot.com (445) + blogspot.ca (418) + blogspot.co.uk (377) + blogspot.it (272) + blogspot.com.es (238) + blogspot.cz (219) + blogspot.ae (132) + blogspot.ch (113) + blogspot.nl (99) +blogspot.dk (35) + blogspot.gr (16) + blogspot.com.au (12) + blogspot.co.at (9) + blogspot.com.br (9) + blogspot.jp (8) + blogspot.se (8)

2. Cami – 5,188 vizite
3. Sebi – 4,811 vizite
4. Miruna – 3,154 vizite
5. Denisa – 2,698 vizite
6. Dojo – 1,643 vizite
7. Nebu – 1,508 vizite
8. Bia – 1,278 vizite
9. Nina – 1,187 vizite
10. Raluxa – 1,059 vizite

Facebook.com pe locul 1 (18,121 vizite) + l.facebook.com pe locul 3 (5,412 vizite) + m.facebook.com pe locul 5 (4,889 vizite) + lm.facebook.com pe locul 14 (1,512) + ro-ro.facebook.com pe locul 157 (40).
Feedly pe locul 8 – 2,997 vizite
TPU.ro pe locul 10 – 2,363 vizite
Twitter (t.co) pe locul 11 – 1,815 vizite
ZeList pe locul 18 – 1,094 vizite
Google.ro pe locul 21 – 879 vizite

Top 10 comentatori

1. Lala – 143 comentarii
2. Madlen – 59 comentarii
3. Cotos – 44 comentarii
4. Loredana – 38 comentarii
5. Demo – 28 comentarii
6. Mirela, Cristina MM și Mihaela Dămăceanu – 27 comentarii
7. Lavinia și Silvia – 25 comentarii
8. Teodora, Monica și Andreea D – 23 comentarii
9. Dojo, Bloodie și Ioana – 21 comentarii
10. Roxana – 20 c comentarii

Top 10 cele mai citite articole

1. 27 de lucruri pe care fetele nu le știu
2. 20 de tehnici pentru a-l face să se îndrăgostească lulea de tine
3. Probă pentru rochia de mireasă
4. Extraordinarele plaje din Lefkada
5. Câștigă o cremă cu SPF – articolul ăsta a fost optimizat pentru Google și sunt o grămada de sfaturi despre cum să obtii un bronz frumos, de-asta e așa popular.
6. Istanbul – concediu de 7 zile
7. Dicționar de expresii online – Litera A (IX)
8. Caut expresii amuzante
9. Regreți facultatea pe care ai făcut-o?
10. Cum să călătorești cu bani puțini

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc. Și vă mai aștept și anul ăsta să citiți, să comentați, să împărtășiți părerile voastre cu mine.

19 Comments

  • madlen

   Lala, ce faci fata draga?!! Unde-au incaput toate?
   Na, concurs, anul asta comentez de-o sa sara fulgii! Oare de cate ori se poate da reply la reply pe aceeasi linie de comment initial? Ne bagam?
   :)))

   • lala

    🙂 Madlen, ai impresia ca adun toata ziua comentarii? Nu ma ponteaza nimeni din cate stiu :))
    Imi este tare draga tomata, este SINGURUL blog pe care il vizitez zilnic, asa m am obisnuit.
    Cand nu o sa mai intru cu drag aici nu o s o mai fac, doar asa de dragu de a comenta.
    Precizez ca foarte rar dau reply.

    • madlen

     Hey, stay calma, ca doar glumeam si in plus era intr-o doara, de joc de-a socializarea (plus ca chiar ma intrebam de cate ori intra functia de reply la un comentariu or something, tot in asentimentul Tomatei doar ca un altfel de joc/joaca)! Mea culpa, de-abia ma trezisem! 🙂

    • Tomata

     Lala, chiar vazusem comentariul tau, dar eram pe telefon si nu puteam sa-ti raspund ca Madlen glumeste si ca nu trebuie s-o iei atat de personal, dar intre timp a vazut ea si a clarificat situatia.

 • Stefy

  Genial :))))am descoperit commentul meu din 2011 la aia cu regretat facultatea :))) inca o mai regret :)), iar shiftul e mai mult pe HR

 • Teodora

  Intri in clasa a doua anul acesta, eu abia la grădiniță, dar îți mulțumesc pentru cei 216 vizitatori pe care mi-ai trimis :)) am făcut și eu bilnațul azi.

  Mult spor și în 2015 – presimt că anul tău de blogging va fi cel mai bun din cei 8 😉

 • Ioana

  În sfârșit fac parte și eu dintr-un top că n-am mai fost premiantă de nu știu când :)))))
  Mie cel mai mult și mai mult mi-a plăcut articolul ”Mi-a mai crescut o inimă” . Începând de la titlul pe care inițial nu l-am înțeles, până la sfârșitul optimist. Good job !

  • Tomata

   hehe, multumesc. aveam in cap titlul ala de foarte multa vreme 🙂 mi s-a mai intamplat sa stiu dinainte cum voi boteza un articol inainte sa vina vremea sa-l scriu. ma bucur ca ambele (titluri) s-au adeverit.

 • o fata

  Io imi propusesem lucruri mari ca blogarita, dar vad ca trebuie sa-mi propun de asemenea in calitate de comentatoare. Rezultatul asta ma motiveaza.
  Multumesc, Andreea. 🙂

 • Mirela

  Şi eu sunt bucuroasă şi surprinsă tare că-s în top! Eu intru de mai multe ori pe zi aici şi mereu citesc doar oamenii din blogroll-ul Andreei! 🙂

 • CristinaMM

  aoleu, nu ma asteptat sa ma vad mentionata mai ales ca o perioada, destul de lunga, nu am mai comentat; multumesc si un an nou cat se poate de bun numai cu lucruri bune

 • Mihaela Dămăceanu

  Eu nu ştiu cum de nu am văzut postarea aceasta până acum, că sincer îţi spun că le citesc aproape pe toate. Am fost tare surprinsă să mă văd în listă pentru că mă şi gândeam că nu am mai lăsat de mult un semn. Şi toată surpriza aceasta m-a bucurat mult, îţi dai seama. Aşa că tu închei cu mulţumiri, iar eu spun şi mulţumesc şi cu plăcere!
  Şi mai aveam de câteva zile intenţia să îţi transmit felicitări pentru memorabila bucurie despre care ai scris recent. Când am citit titlul “mi-a mai crescut o inimă” nu mi-a trecut prin cap că este chiar la propriu, ci am crezut că ne povesteşti despre vreo altă bucurie. Mare mi-a fost mirarea să aflu noutatea, căci îţi urmăream şi eu de zor demersurile pentru Berlin! Am zâmbit, m-am bucurat şi nu am apuxcat să îţi scriu nimic. Aşadar acum trimit cele mai calde felicitări şi urări de bine. Să ai o sarcină uşoară, să te bucuri de această perioadă şi apoi de bebe, fie fetiţă, fie băiaţel. Nu te-am uitat când ai scris că îi vei învăţa “să facă lucrurile să se întâmple”, mi-a plăcut tare mult afirmaţia aceasta. Şi în acest context, pregătirile pentru Berlin, pot fi reluate atunci când vei mai dori, dacă vei mai dori. Felicitări, viitoare mămică, să fiţi fericiţi şi să aveţi un an maxim de bun! Oricum, veţi avea un an foarte special. La mulţi ani!

  • Tomata

   multumesc, Mihaela. atat pentru ca citesti ce scriu, pentru ca lasi un comentariu, dar mai ales pentru urari si pentru gandurile calde.

   crede-ma ca si pentru mine a fost la fel de mare mirarea cand mi-am vazut planurile naruite, dar chiar nu mai conteaza, e vreme destula si pentru Berlin.

   cred ca ar trebui sa-mi recitesc articolele scrise pentru potentialii mei copii, pentru ca uitasem complet ca am scris aia, bine ca mi-ai reamintit 🙂

   multumesc inca o data. 🙂

   • Mihaela Dămăceanu

    Cu mult drag, Andreea!
    Cred că mulţi dintre noi uităm ce mai scriem şi uneori reţinem ce citim în alte părţi. Mie mi-a plăcut foarte mult şi să ştii că mi-a dat de gândit. Am rămas marcată de ele şi mi-aş dori ca şi eu să-mi cresc copilul aşa. Nu am excelat niciodată la încrederea în mine şi tare mult vreau să nu transmit această trăsătură băiatului meu. Din fericire, am ceva şanse, căci tătăl lui este opusul meu aici şi chiar şi de mine s-a mai lipit ceva de la el. Îmbrăţişări!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge