Ce se poate întâmpla dacă am furat o bomboană din Auchan?

Citeam ieri la Ioana un articol cu tradiții de prin câteva colțuri ale lumii si printre ele, în “Israel și Brazilia: Dacă în sarcină mama are o poftă pe care nu și-o satisface, bebe se va naște cu un semn pe piele în forma obiectului la care a poftit.” Varianta pe care o știu eu e că dacă mama fură ceva când e gravidă, copilul se poate naște cu forma obiectului furat pe el.

Well… eu am furat o bombonică din Auchan (din alea vărsate). Ce, de parcă voi n-ați luat o boabă de strugure sau o căpșună să gustați… Eu am luat o bombonică de măr (cred), că-mi era poftă. Am băgat-o în buzunarul gecii și-am mâncat-o câteva raioane mai încolo. Când am ajuns acasă, mi-am adus aminte de superstiția asta și m-am amuzat la gândul că Ada se poate naște cu o bombonică pe ea. Eu am moștenit un semn de naștere de la mama mea și îl am pe mâna dreaptă. Mami îl avea pe mână stânga. Și de asta sunt curioasă, dacă Ada îl va moșteni și ea. O s-o întorc pe toate părțile să văd dacă are ceva semne.

Și că tot vorbim de chestii de care-s curioasă în legătură cu ea, îmi tot închipui tot felul de combinații de culori la ochi și păr, dacă o fi blondă (ca taică-su) sau brunetă (ca mine), dacă o avea ochii albaștri/verzi ca ai lui sau căprui ca ai mei, dacă o fi înaltă sau tot o piticanie ca mă-sa. Desigur, veți zice că nimic din toate astea nu contează, important e să fie sănătoasă (și aveți dreptate), but humour me… cine nu se gândește pe cine va semăna copilul lui înainte să se nască? Toți ne dorim copii sănătoși, că nu suntem tâmpiți (oh, wait, unii sunt) să îi vrem bolnavi.

Așa că, portretul robot al fetiței mele ar fi următorul (deși urăsc jocul de-a Dumnezeu care pare să bată la ușă – acela de a putea alege culoarea părului și a ochilor copiilor înainte de a rămâne însărcinată): ar fi creață (nu contează dacă blondă sau brunetă), ar avea ochii tatălui ei (uneori albaștri, alteori verzi), ar fi mignonă, dar nu chiar de 1.58m ca mine, hai 1.60 măcar și ar fi rârâită (ador rârâiții).

Și pentru că mulți dintre voi aveți deja copii sau sunteți însărcinate, ce gânduri de-astea ave(a)ți? Și, evident, câte s-au adeverit? 😛