#ColegulMeuDeCamerăECiudat

Dacă îl urmăriți pe Jimmy Fallon, probabil cunoașteți deja rubrica lui Hashtags. Dacă nu-l urmăriți, ar trebui. Rubrica asta e o treabă foarte mișto și amuzantă. E mișto pentru că e Social Media marketing făcut ca la carte, publicul e implicat în emisiune, ținut aproape, băgat în seamă, răsplătit, alea-alea. Și e amuzant pentru că… păi pentru că e Jimmy Fallon, și el e un tip simpatic cu idei crețe, care mie-mi plac foarte, foarte mult. Rubrica asta, Hashtags, e de fapt un subiect pe care el îl propune telespectatorilor twitteriști și ei trebuie să scrie în 140 de caractere o situație care se potrivește hashtag-ului și, evident, să-l folosească. După care, cele mai faine sunt citite în emisiune.

Printre subiectele date de Fallon se numără: #ThatWasStupid, #FallSongs, #MyWeirdFriend, #WorstGiftEver și #WhenIWasAKid, să vi le spun pe cele mai recente. Le puteți urmări aici, și dacă tot sunteți acolo, poate vă abonați și la canalul de YouTube al emisiunii. Îi fac reclamă pentru că pur și simplu merită.

well-perfect-roommates-college-ecard-someecardsDar iată câtă vorbărie pentru a ajunge la o singură idee. La aia cu #MyRommateIsWeird. N-am avut niciodată un coleg sau o colegă de cameră și este o experiență pe care o regret. Îmi dau seama că poate fi enervant, dar mă gândesc că poate fi și amuzant. Singurele dăți când am avut pseudo-colege de cameră a fost în tabere și în excursii cu clasă. Și-atunci eram, de cele mai multe ori, mai mult de două în cameră. Nu știu cum e să trăiești cu o prietenă, cu cea mai bună prietenă sau cu o necunoscută. Am auzit însă povești amuzante (pentru mine) de la o prietenă (Ana, cu tine vorbesc) și-am citit în Pădurea norvegiană despre alt coleg de cameră ciudățel și amuzant.

Așa că o să îi preiau ideea lui Jimmy și-o să vă rog să-mi povestiți despre ciudățeniile colegilor voștri de cameră. Să râdem puțin, dacă tot a venit toamna.