Fuste pe care n-aș ști unde să le port

O sa trec în mare fugă peste faptul că m-am apucat de cusut fuste și peste cel că deja am făcut două de la cap la coadă de una singură și nesupravegheată de Laura și vă promit că va veni un timp când vă voi da mai multe detalii. Deocamdată ne oprim la fascinația pe care am dezvoltat-o în ultima vreme pentru ele. Plimbându-mă eu în voie pe Pinterest, cum fac foarte des și sub diverse pretexte, am dat peste niște exemplare absolut superbe. Problema mea cu ele este că oricât de mult îmi plac și oricât de bine arată, dacă chiar aș avea una dintre ele nu cred că aș îndrăzni să ies cu ea din casă. Poate-s eu prea inhibată și mi-e teamă să mă exprim prin vestimentație (asta lăsând la o parte că oricum nu știu s-o fac) sau poate că nu găsesc nici o ocazie în care m-aș putea îmbrăca în vreuna dintre ele.

Mă înnebunește diametrul acesteia, mai ales că ador să mă învât cu fuste largi. Cred că dacă aș avea ocazia să o port (nu știu unde), n-aș merge normal pe stradă, ci numai în piruete. Și eventual dacă ar fi cineva cu o oglindă după mine, s-o și văd cum se rotește, ar fi ideal (și un pic cuckoo).


Asta mi se pare demențială. Și fusta și combinația de culori și peisajul. Vă întreb pe voi: unde ați purta-o?


Nu știu de ce, poate datorită negrului, dar pe asta parcă-parcă aș îmbrăca-o la o nuntă sau sindrofie de genul, dar naiba știe cu ce aș asorta-o în partea de sus…


Asta mi se pare puțin cam exagerată pentru mine, dar tot îmi place cum arată pe blonda asta.


Stilul anilor 50-60 e foarte în vogă acuma, dar, din păcate, pe mine lungimea asta nu mă avantajeaza. De fapt, cred că nu mă avantajează, că n-am probat-o niciodată. Și, aceeași problemă: unde să ies îmbrăcată așa?


Pufoșenia asta chiar n-o pot plasa în nici un context. Decât ăla de unde e desprinsă: pe podiumul de prezentare a modei.


Astea sunt doar câteva exemple care mie mi-au dat bătaie de cap. Așa că dacă voi aveți alte idei sau vă simțiți mai îndrăznețe, unde v-ați vedea purtând fustele astea?