Ce-i faci dacă te înșală?

Nu știu de câte ori am fost înșelată, dar știu că de doi băieți. Nu-i nimic, și eu am înșelat la rândul meu alți nevinovați și o dată m-am ars de mi-a trecut. Am suferit ca un câine aruncat în ploaie și mi-am învățat lecția. Am fost părăsită când iubeam mai mult și când am înșelat din milă pentru ăla de mă vâna (care ăla era unul dintre cei doi care mă înșelaseră). În fine, a curs muuultă apă pe râuri de atunci, nu mă mai atinge subiectul, nu mi-e frică de înșelat, n-am de gând să înșel, sunt perfect liniștită din punctul ăsta de vedere. Poate prea liniștită, dar stau bine cu încrederea în Sotz și el în mine.

Acu 5 minute am dat peste articolul ăsta pe Facebook. Și-am râs și singură, și împreună cu colegele și împreună cu șeful iubitor de produse Apple. Dacă nu ați dat click, e vorba despre o tânără care a aflat că iubitul ei o înșelase. Așa că s-a răzbunat făcându-le baie tuturor produselor Apple pe care acesta le deținea. Îmi pot închipui durerea pe care a simțit-o, but the bitch was right.

Apple-800x400
Nu stiu dacă aș fi avut curajul să fac așa ceva, dar tre’ să recunosc că o admir pe tipa asta. Nu te joci cu sentimentele unei femei, că s-ar putea să te lovească unde te doare ȘI mai tare. Am mai văzut o grămadă de exemple de-astea, răzbunări ca la carte și m-am amuzat.

Dar mi-ar plăcea să știu dacă voi aveți povești personale despre astfel de întâmplări, că oricât de rele par, totuși sunt amuzante, nu fiți mai catolici decât Papa.