Cine va trimite SMS-uri de Crăciun de pe Lumia?

Acum ceva vreme vă invitam să participați la un concurs pentru a câștiga un Lumia 735. Tot ce trebuia să faceți era să completați un chestionar.  Azi, așa cum vă spuneam atunci, au venit rezultatele, iar ele spun că:

–    din cei 451 de respondenți (pe toate cele 3 bloguri), 52,2% au fost bărbați, 47,5%, femei
–    30% vor ura “Crăciun fericit” printr-un SMS, 20% vor trimite o colindă prin MMS
–    hărțile și navigația sunt pe primul loc în topul aplicațiilor pe care respondenții le-ar lua cu ei pe drumul către Laponia. Facebook-ul și alte rețele au fost a doua opțiune… logic.
–    femeile sunt cele care își doresc un smartphone drept cadou de Crăciun, bărbații optează pentru smart TV
–    ce fel de aplicații și-ar pune pe lista de Crăciun? Jocurile și abia apoi rețelele de socializare, hărți și navigație. Mult timp de pierdut au românii, mult de tot. Nu v-ați descărca o aplicație cu ebook-uri, Doamne feri. 🙂
–    aproape toată lumea își folosește smartphone-ul de Crăciun pentru a face poze. Mai precis 70%. 19% vor freca menta pe net, iar 3,5% vor asculta muzică, probabil fiind sătui de colinde.
–    aplicația favorită a Moșului e sigur localizarea prin GPS a copiilor cuminți și a celor neastâmpărați. Mi se pare corect.

Și pentru că trebuie să dau un nume al câștigătorului Lumiei 735, iată-l:

Cristina, felicitări, să-l stăpânești sănătoasă și merci de participare.

9 Comments

  • Tomata

   Daca esti din Buzau, cred ca da. 🙂 Lista nu e la mine, eu am primit doar numele si orasul. Daca tu esti castigatoarea, vei fi contactata maine.

   • CristinaMM

    am primit si mail-ul, urmeaza si telefonul…chiar este binevenit fiindca trebuia sa cumpar unul 🙂

    multumesc frumos

 • Alexandra

  Comentez aici, ca nu pot sa mă abtin, iar la postul cu pricina (Clever taxi) am văzut ca nu se mai pot adauga comentarii… Am urmărit comentariile de la postul respectiv, si nu mi se pare corecta jurizarea.
  In fine, sper sa vadă cine trebuie, respectiv cei care au jurizat, dar mi se pare jenant sa se anunte atât in cuprinsul regulamentului cat si pe blog faptul ca jurizarea va fi efectuată tinandu-se cont de cel mai elaborat si creativ comentariu, iar apoi sa câștige autoarea unui comentariu care , din punctul meu de vedere, nu a indeplinit nici pe departe cerintele…opinia mea!

  • Tomata

   foarte bine ca nu te abtii. 🙂 apreciez parerile exprimate argumentat. castigatorul a fost ales de cei de la Clever Taxi. ei au facut regulile, ei dau telefonul, ei aleg. intr-un fel, ma bucur ca nu eu am ales castigatorul.

   • Alexandra

    Nu mai doresc sa dezvolt subiectul, insa conform regulamentului, din juriu face parte si detinatorul blogului. Oricum, am înțeles ideea si eu apreciez ca in Update-ul de la articol ai facut precizarea conform căreia comentariul câștigător a fost ales de cei de la Clever.

    • Tomata

     Da, si eu am dat o nota comentariilor, si agentia care s-a ocupat de campanie si cei de la Clever. Ei au dat ultimii nota si a fost decisiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge