Un mesaj de la Tibi Albu

Dacă nu știți care Tibi Albu, înseamnă că nu vă uitați la Vocea României, ceea ce-i păcat. Scriam săptămâna trecută că pentru mine Vocea României e Ligia. Din păcate ea a trebuit să plece din concurs pentru că ăsta-i formatul lui. O singură voce poate câștiga trofeul și toți cei 4 concurenți rămași în cursă au niște voci impecabile. Eu nu mă dezmint și-s #teamchirila până la capăt. Eram și dinainte să primesc clipul de mai jos, dar acum și mai abitir.

Mi-a plăcut de Tibi de când l-am văzut prima dată, îmi și aduc aminte momentul că eram în team building și-am văzut emisiunea în reluare. M-am bucurat să aflu că e din student in Timișoara și l-am alintat „mad scientist” din cauza frezei. După care a devenit un foarte drăgălaș Edward Scissors-Hands, personaj pe care îl ador pentru inocența și naivitatea lui. Așa-mi pare și Tibi: deși foarte timid, ascunde în el o voce incredibilă.

Tibi, și de n-ar fi fost mesajul ăsta, ai fi avut votul meu, dar atât de multă bucurie mi-ai adus cu el încât m-aș bucura să câștigi Vocea României la fel de mult cum m-aș fi bucurat pentru Ligia.