Make-Up Studio la Marrionaud

Cred ca degetele de la o mână îmi sunt prea multe pentru a număra de câte ori am trecut pragul magazinului Marrionaud. Întotdeauna, însă, când am trecut pe lângă el, mă uitam în vitrine și admiram sticlele de parfum. De intrat, am intrat o dată să miros Python de la Trussardi și încă o dată când eram cu cineva. Însă când am acceptat invitația Gabrielei Strugaru de a participa la lansarea oficială a gamei Make-Up Studio, am fost interesată să văd și să aflu mai multe.

Pentru a lansa cum se cuvine gama de cosmetice, la Marrionaud clientele s-au așezat la coadă pentru un make-up profesionist cu produse profesioniste. Eu am ajuns cam la spartul târgului după ce-am ieșit de la lucru. Cu toate astea, le-am găsit acolo pe toate fetele, la fel de fresh ca și când atunci ar fi început. Unele machiau doritoarele, altele aveau grijă de clienți, iar altele și-au făcut timp pentru mine.

 

 

 

 

 

Astfel că înainte să fiu și eu machiată am aflat povestea din spatele gamei Make-Up Studio. Am aflat că brandul s-a născut în anii ’80 la Amsterdam din dorința unui make-up artist de a lucra cu produse proprii. Până acum puțin timp, produsele au fost destinate exclusiv industriei modei și cinematografiei. Cu alte cuvinte, dacă nu erai manechin, fotomodel sau actriță, slabe șanse să fii machiată cu Make-Up Studio. De la începutul anului, însă, gama se găsește exclusiv în magazinele Marrionaud.

Despre produse, pe lângă poze, vă pot spune din ce-am reținut că unele farduri de pleoape sunt coapte și răcite pentru a avea exact textura și culoarea pe care și-a dorit-o inventatorul lor. Sunt foarte concentrate, astfel că durează mai mult până se termină. Dintre produsele cu care am fost eu machiată, mi-a plăcut în mod deosebit fondul de ten, ambalat ca o pudră. A fost singurul fond de ten care nu mi-a încărcat fața. Adică de fiecare dată când mă machiez cu ce-mi cumpăr singură, simt masca pe fața. Ei cu ce-am fost dată la Marrionaud n-am avut senzația asta. Și aveam destul de mult pe față, pentru că a fost aplicat cu pensula.

Mi-a plăcut machiajul ochilor, deși de ruj n-am fost prea încântată. Și pentru că eram deja machiată și n-am fost demachiată, nici cu rimel n-am fost dată. Poate efectul era mai puternic dacă o luam de la 0.

Before & After

 

 

 

Un alt produs care m-a cucerit definitv e un rimel pe care l-am primit cadou și în care n-am avut deloc încredere când am citit pe el 4D și nici când i-am văzut pensulița. Eram tare curioasă ce poate face. Așa că l-am încercat a doua zi. Nu mi s-a părut nimic spectaculos. După care l-am folosit și în următoarea zi și am fost cam uimită. De asta:

Gabi, care e make-up artist și care a lucrat cu multe produse cosmetice, mi-a spus că e foarte mulțumită de Make-Up Studio. Eu, după cum am spus, am două favorite. Prețurile nu sunt tocmai mici, dar nici exagerate pentru calitatea produselor.

Fotografiile cu mine sunt realizate de Adela, restul îmi aparțin.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge