Dacă te măriți la anul

Și ce dacă sezonul nunților s-a încheiat? Despre mirese și rochii și petreceri se poate vorbi la nesfârșit. Și la anul începe nebunia din nou, așa că parcă niciodată nu poți vorbi de ajuns. Cunosc cel puțin o viitoare mireasă care numai despre asta vorbește și îmi pot închipui câtă nerăbdare se ascunde în ea până la ziua cea mare.

Trecând prin toți pașii organizării nunții proprii, la un an distanță îmi e foarte ușor să vorbesc despre ea. Bine, și atunci îmi era, că pregătirea nunții n-a fost nicicând o corvoadă pentru mine și nu m-am stresat cu aproape nimic.

De departe, cea mai frumoasă parte a fost alegerea rochiei și dacă îmi citiți blogul încă de pe atunci, știți deja că am făcut puțină paradă a modei, de dragul blogului. Vă readuc în atenție proba 1 și proba 2. De la nunta mea am mai fost la vreo 3 și m-am bucurat să analizez totul în cunoștință de cauză. Evident că cel mai mult m-au interesat rochiile. Toate au fost fermecătoare, însă una dintre ele, prima parcă, a fost desprinsă din poveste. Poate și pentru că era atât de caracteristică miresei. E foarte important să alegi rochia care te reprezintă, să fie parte din tine, să te simți bine în ea, să o alegi tu pentru tine, nu pentru invitați sau pentru soț sau pentru părinți sau socri. E rochia ta, trebuie să fie în întregime parte din tine.

Am adus discuția despre rochiile de mireasă pentru că am o posibilă soluție pentru domnișoarele care își caută ROCHIA. Mai e până la anul, dar uneori e bine să te pregătești din timp. Dacă nu, măcar să tineți cont că există un site pe care vă puteți găsi aleasa. Site-ul se numește Călin Events și pentru că nu m-am putut abține, mi-am ales niște preferate din categoria rochii de mireasa prințesă, care seamănă mult cu a mea.

rochie-mireasa1.jpg

rochie-mireasa2.jpg.png-001

rochie-mireasa3.jpg.png-001

 

Mie îmi plac rochiile lor, aproape toate, îmi place că nu-s împopoțonate și că designul e simplu, cu gust. Iar prețurile sunt foarte acceptabile, vă spun asta mai ales pentru că am termen de comparație. Au magazine în București, Cluj și Baia Mare, așa că modelele pot fi încercate înainte de a fi cumpărate. Pentru că sunt producători de rochii de mireasă, nu doar un site care le vinde, Călin Events înțelege semnificația momentului, dar mai ales a produsului, dincolo de latura comercială și faptul ăsta le dă un bonus de încredere.

Aș vrea ca toate miresele să simtă pentru rochia lor că-i cea mai frumoasă rochie din lume, chiar și când se va fi demodat. De fiecare dată când mă uit la pozele cu mine mireasă, rochia e cea care mă face să strălucesc, ea îmi dă surplusul de fericire. Cine știe, poate rochia voastră e pe site-ul Călin Events, căutați-o.

5 Comments

  • Sabina

    Haha, sper ca nu vorbesc numai despre asta 🙂 Mi-am luat rochia, e de vis, e altceva, nu stiu daca ma reprezinta dar clar e ceva mai special si mi-a placut de la prima vedere.

  • dojo

    DAca nu as fi lucrat un an in ‘industrie’ as zice ca-s socata de preturile care se practica la orice ‘wedding-related’. Oricum insa, preturile imi par si mie acceptabile si rochiile, din ce vad in poze, chiar arata bine. Daca as fi avut fiorul asta ca tre’ sa fiu miresica, ma opream si eu la ceva de genul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge