eMAG iar are reduceri de 50%

Cu toate reducerile astea de care aflu de când colaborez cu eMAG, stau să mă gândesc dacă n-ar fi o idee bună să-mi țin banii în buzunar sau în cont și să „plec” la cumpărături când mai aflu de câte o promoție din asta. Pe bune acuma, nu cred că trec două luni și ei să n-aibă reduceri la te miri ce cu ocazii care mai de care mai speciale, pe lângă faptul că au prețuri bune în general. De exemplu mâncarea pentru Ricky o iau de la ei că-i mai ieftin decât oriunde.

De data asta, ocazia se numește Revoluția Prețurilor și începe mâine, marți, dimineața și durează 3 zile.

banner

Și ce-i cel mai fain e că se întinde pe toate cateogoriile, deci oricine are ceva de cumpărat, fie din sfera IT, fie fashion sau cooking, cred că acum e momentul să scoată cardul din portofel. Jubilez de fericire pentru că trebuie musai să-mi cumpăr o pompa submersibilă și mă felicit de o mie de ori că n-am cumpărat-o ieri. Și o să dau o raită și pe la categoria de Accesorii de maternitate, că ar cam fi și pe-acolo chestii care ma interesează. Deci știu ce fac mâine dimineață. Apropos, cîteva exemple de produse hero:

– Samsung Tab 3 – 299.99 lei promo / 449.99 lei pret initial

– Masina de spalat rufe Indesit IWD 61051 C ECO, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+ – 899.99 lei / are 25% reducere

– Set pentru protectie solara Nivea Sun: Spray Kids Pure & Sensitive SPF 50+ – 71,49 Lei (cu 35% reducere)

Iar dacă vreți să fiți cu un pas înaintea celor care nu citesc bloguri, există o aplicație (aici pentru iOS și aici pentru Android) care vă va permite să furați startul și veți avea acces la oferte cu o oră înaintea celor care așteaptă minunea pe site.

Voi ce cumpărături ar trebui să faceți?