Să râdem de cadourile nepotrivite

Concursul s-a termina zi, 4.12.2014

Am mai spus, și, deși îmi e ușor rușine, tot o repet: nu știu să fac cadouri. Mai am scăpari și chiar îmi ies unele surprize plăcute, dar credeți-mă pe cuvânt că sunt cea mai neindicată persoană de la care ați putea cere sfaturi de cadouri. Aș putea chiar să vă dau două exemple. Când un băiat a considerat că aș fi cea mai potrivită persoană pe care s-o întrebe ce flori i-ar placea unei prietene de-ale mele, eu m-am gândit că ar fi frumos ca el să-i dăruiască flori de ceapă. Și asta pentru că ea îmi spusese că-i plac. Astea cica ar fi:

Așa-i că-s frumoase?? Well… lui nu i s-a părut o idee bună, iar ea, când a auzit, mi-a zis că-s nebună. Asta era a doua sugestie, pentru că prima a fost și mai dezastruoasă. Aceleași personaje în rolurile principale, doar că el voia să îi facă un cadou de ziua ei și pentru că o auzisem că îi trebuie un wok, i-am transmis dorința ei. El s-o fi crucit, saracu’, dar ce mi-au auzit mie urechile când i-am spus ei, după ceva timp! Ce, un wok nu era util? Decât niște lumânari impersonale sau obiecte care adună praful…

Dar când i-am luat Sotzului o pătură de Valentine’s Day v-am spus? Nu? Mai bine.

În fine… eu nu vă povestesc despre cadourile nepotrivite pe care le-am primit, pentru că în afară de lumânări și obiecte inutile de decor nu am de ce mă plânge. Mie îmi plac toate cadourile pentru că, de cele mai multe ori, nu mă aștept la ceva anume și sunt surprinsă mereu.

Dar abia aștept să aud ce cadouri nepotrivite ați primit domniile voastre. Ce, numai voi să râdeți de mine, eu de voi nu? Și dacă tot suntem aici, puteți să-mi povestiți și de alea faine. Despre exemplul meu de cadou pefect puteți citi aici.

Ah, să nu uit. Dacă îmi dați 5 3 exemple de cadouri dezastruoase și 5 3 de cadouri perfecte (pe care le-ati dat sau primit), puteți câștiga de Moș Nicolae o casetă de bijuterii de la iLUX. Mai precis, asta:

Later edit:  Câștigătoarea cutiei de bijuterii e Ioana. Felicitari, Ioana. Ti-am trimis un email. 🙂