În vacanţe doar în blugi (?)

Problema ridicată de Bianca ieri e una care mă bâzâie şi pe mine. Bianca scrie despre cum a abandonat blugii şi cum a îmbrăţişat rochiţele pentru ţinutele din timpul călătoriilor. De ce mă bâzâie subiectul? Pentru că m-am uitat la pozele mele şi nu există călătorie (cu excepţia celor de la mare) unde eu să nu fiu îmbrăcată predominant în blugi. Ba mai mult, în călătoriile pe care le fac iarna sau când e mai frig afară, apar chiar în aceleaşi pulovere şi aceleaşi geci.

De exemplu: puloverul gri a călătorit şi la Paris şi la Londra, norocosul.

Iar blugii, oh well:

Baia Mare

Berlin

Bratislava

Bruges

Bruxelles

București

Ghent

Londra

Luxembourg

Munchen

Neuschwanstein

Oostende

Oxford

Paris

Potsdam

Sibiu

Sighișoara

Strasbourg

Stuttgart

Szeged

Veneția

Viena

 Până și pe pârtie la Straja am fost în blugi.

Nici măcar când vreama o permite nu apar îmbrăcată în rochiţe, doar dacă e toiul verii. Iar dacă nu sunt blugi, sigur sunt pantaloni care arată ca ei. Mă îmbrac aşa pentru că îmi e mai comod, dar mai ales pentru că blugii merg cu pantofii comozi. Şi când sunt acasa, mă gasesc de multe ori în situaţia în care nu pot purta o anumită haină pentru că nu se potriveşte cu ce pantofi încalţ. De unde deduc că n-am pantofii potriviţi şi ar trebui să investesc în ceva comod care să meargă şi cu altceva decât cu blugi. Dacă problema Biancăi nu sunt pantofii, iată că la mine se dovedesc a fi. Bine că mai citesc şi eu bloguri şi identific în felul ăsta unde greşesc şi ce aş putea schimba. Deci ori schimb încălţămintea, ori schimb lunile în care călătoresc. Nu de alta, dar mai am şi alte haine, nu doar blugi.

Următoarea călătorie e din nou la Berlin, unde, sincer, nu mă văd defilând în rochiţe la sfârşitul lui februarie, pentru că-s mult prea friguroasă pentru asta. Şi uite cum mai adaug o serie de poze în blugi la vasta colecţie pe care am adunat-o deja.