Ce-ai zdrobi dacă ai avea ciocanul lui Thor?

Vai, dar vai câte răspunsuri ar avea întrebarea asta. Nici măcar nu vreau să-mi dau frâu liber imaginației că mi-ar fi rușine să pun în scris toată violența de care aș fi capabilă. Așa că, într-un decor pictat cu fluturași, mult roz și flori mirositoare, plus foarte multe bune intenții, să încercăm să răspundem întrebării cu mai mult pozitivism și s-o apucăm într-o direcție  optimistă.

În primul rând, să lămurim de la început niște aspecte: Thor este un supererou de-ăla de-mi place mie (și nu numai mie) din filmele și benzile desenate de Marvel. Nu e supereroul meu preferat, dar nici la coada clasamentului nu e. Puterea lui rezidă în ciocanul pe care el și numai el îl poate mânui. Înainte de a fi supererou, însă, Thor este un zeu al mitologiei norvegiene, Zeu al Tunetului, al Fulgerului, al Furtunii, dar și al apărării umanitații.

În spiritul acestei ultime caracteristici, vreau ca voi să-mi spuneți ce-ați zdrobi dacă ați putea mânui ciocanul atotputernic. Ce-ați nimici pentru binele umanității? Ce-ați spulbera pentru a face din lumea asta un loc mai bun? Poate un virus, poate o boală, poate toți meteoriții și asteroizii care amenință Pământul cu sfârșitul lumii odată la câteva luni? Sau poate toate aparatele care distrug planeta, toate invențiile oamenilor care ucid viața? Nu știu, sunt o grămadă de răspunsuri și abia aștept să le aud. Și printr-o tragere la sorți, cineva va câștiga un bilet la filmul Thor 2 și o cană termorezistentă care își schimbă culoarea în funcție de temperatura lichidului din ea (anunț câștigătorul sau câștigătoarea sâmbătă).

Cu ocazia asta vă anunț, dacă n-ați aflat deja, că Thor 2: Întunericul, va începe să ruleze în cinematografe de pe 8 noiembrie. Fiind fană de supereroi, acolo voi fi în ziua premierei.

Haideți cu răspunsurile. Sunt tare curioasă.