Trag linia sub 2013

Pur și simplu nu mai am răbdare până la sfârșitul lui decembrie pentru a scrie articolul ăsta și oricum cred că la sfârșitul lui decembrie nici n-o să am timp să o fac. Așa că, linia ce va trebui trasă în ultima zi a lui 2013 eu o trag azi. Nu fac retrospectiva obișnuită acum, doar iau lista asta la verificat și vedem împreună ce-a ieșit.

* Pentru primul punct de pe listă am făcut primul pas ieri când am cumpărat biletele de avion. N-are rost să vă explic cât de încântată sunt că voi vedea Londra. Și pentru motivul care m-a motivat să merg în perioada Anului Nou, dar și pentru că n-am mai părăsit țara din aprilie și plânge sufletul în mine după o călătorie.

* Apoi ne doream să avem nunta pe care o visăm noi. Am avut-o și așa cum am spus: a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost. Urmează mai multe detalii când vin și pozele.

* Plănuiam să citesc mai mult. Se vede deja că față de 2012, titlurile s-au înmulțit și mulțumită clubului de lectură StraightAD, sigur mai trec acolo câteva cărți până la final.

* Să slăbesc am reușit puțin, dar acum am revenit din nou la o greutate și o formă care-mi displac profund… după nuntă am început să mănânc de parcă n-ar mai exista ziua de mâine și nu mi-am mai făcut griji pentru cum arăt. Ieri m-am văzut într-o oglindă și nu mi-a plăcut de mine. Remediez.

* N-am făcut fântâna de la sat 🙁

* Am fost la concertul lui Zaz  și la al lui Patrice, dar concert mare, ca Lady Gaga sau Bon Jovi n-am pupat anul ăsta.

* Nici vountariat n-am făcut anul ăsta. Dar nici măcar nu am putut visa să am timp de el, așa că poate rămâne pe lista pentru la anul.

* Am lansat cele două site-uri, care au și murit în fașa. Am avut entuziasmul la început, voiam să facem ceva legat de călătorii, am cumpărat domenii, am pus chestii și le-am lăsat baltă.

* La capitolul călătorii… vai… trist de tot (dar totuși cum am plănuit). Berlinul cu Potsdamul și cu Dresda sunt singurele care au rămas în picioare. Budapesta s-a nimerit din întâmplare, dar numai jumătate de zi. La fel și Aquapolis de la Szeged (pentru că așa am ales să-mi sărbătoresc cea de-a 30-a aniversare) – oricum uitasem de punctul ăsta de pe listă. La Praga s-au dus fetele în locul meu, iar Florența a ieșit grațios din schemă.

* Am văzut fix 55 de filme până la ora actuală, adică sub cele 58 văzute anul trecut. 50 dintre ele le-am văzut în primele luni ale anului când vedeam câte 3-4-5 filme pe weekend. Vara însă a fost dedicată serialelor, așa că filmele sunt de vreme rea. Numai bine se întoarce, poate îmi revine pofta de vizionat că watchlist-ul de pe imdb tot crește și crește.

* Eee, dar văd că plănuiam să merg mai des la teatru, pesemne nu bănuiam eu că voi colabora cu Teatrul Național Timișoara și nu va trece săptămână să nu văd vreun spectacol.

* N-am văzut nici un documentar

* N-am citit nici o biografie

* Am aflat o grămadă de chestii noi – numai dacă mă gândesc câte am aflat despre nunți, mirese și invitați și pot scrie un volum.

* Am cunoscut și anul ăsta câțiva oameni prin intermediul blogului, deși nu la fel de mulți ca anul trecut.

* La festivaluri am bifat doar Plai-ul.

* În natură n-am avut timp să ies. Decât un weekend când am fost la sat. Dar sper din suflet să recuperez la anul.

* Nici competiții sportive live n-am urmărit.

Inutil să vă spun că ard de nerăbdare să trag linia finală și să scriu retrospectiva acestui an. Un an foarte, foarte încărcat, plin de schimbări importante. Însă cine știe când vine și postul ăla, având în vedere că voi fi la Londra când va trebui să-l scriu. Abia aștept și să fac planurile pentru 2014.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge