Sufrageria (II)

Se aşează lucrurile şi încet, încet mă ţin de toate promisiunile. A trecut atâta timp de când am promis că vă arăt sufrageria care mi-a mâncat concediul de vară, dar sigur curiozitatea a rămas, aşa că nu vă veţi supăra că am întârziat atât. Dacă vă spun că încă nu e gata totul, probabil veţi spune că nu-s normală. Păi eu ce vină am dacă încă nu e totul la locul lui? Mai aştept doi meşteri pentru a vă putea arăta şi ceilalţi doi pereţi. În funcţie de care vine primul aia vă arăt.

Iar acest al doilea perete (cel vis-a-vis de geam) vi-l pot arăta pentru că abia săptămâna trecută am avut timp să îmbrac nişte cutii în material. Dar să nu o iau înainte cu detaliile, că trebuie să-l vedeţi în întregime. Voila!


Imaginea de pe Pinterest care m-a inspirat îmi place de 100 de ori mai mult decât ce am făcut eu. Din păcate eu n-aveam o încăpere care să-mi permită să instalez etajere dintr-un perete într-altul, dar sunt mulţumită şi cu ce am putut face. Mi-am dorit un birou la care să stau comod şi având experienţă cu birourile de la IKEA pentru că de-astea avem şi la lucru, n-am stat pe gânduri când am căutat mobilă. Spre deosebire de camera de pe Pinterest, care nu are nici un spaţiu de depozitat hârtii, noi aveam nevoie de aşa ceva, deci nu puteam lua doar un blat şi nişte picioare pe post de birou. Aşa că acum suntem fiecare cu sertarele lui.

Pentru că etajerele nu suportă o greutate prea mare, am ales să punem toate cărţile în bibliotecile de la geam şi să păstrăm doar Enciclopedia Britanica şi câteva cărţi care au coperţi la fel. De dragul simetriei. De fapt, de dragul simetriei e tot aranjamentul de pe cele două etajere pentru că greutatea trebuia împărţită în mod egal.

Astfel că pe cea de sus, alături de Enciclopedie, am mai pus colecţia de DVD-uri cu compozitori, iar pe cea de jos, pe lângă nişte cărţi de călătorii, mi-am expus căţeii în două rame şi am ascuns în patru cutii diverse obiecte care erau împrăştiate pe şi prin birou.

Cutiile sunt cele din cauza cărora n-am publicat articolul ăsta mai devreme. Deşi le aveam cam de dinainte de nuntă, nu aveam încă material cu ce să le îmbrac. Tot de pe Pinterest mi-a venit şi ideea de a pune nişte cutii de depozitare pe etajere şi de a ascunde diverse în ele şi tot el a fost cel care mi-a furnizat şi tutorialul pentru îmbrăcarea lor în material. Când am găsit într-un Second Hand un cearceaf şi-o faţă de perină care mergeau numai bine împreună, am ştiut că alea or să fie hăinuţele cutiilor. Acuma se asortează cu salteaua de la geam. Deşi iniţial gândisem sufrageria în roşu, alb şi negru, se pare că se transformă în bej, crem, maroniu şi alb. Eh, nu-i ca şi când nu pot jongla cu culorile.


Înainte să mă trageţi de urechi ca nu e indicat să stai cu faţa la perete când stai la birou, că e nevoie de lumină naturală etc, aflaţi că e destulă lumină naturală pe timpul zilei când stă Sotzul la calculator şi nu e deloc când mă pun eu. Eu nici nu stau atât de mult la birou, că mi-e mai comod să stau turceşte cu laptopul în braţe pe canapea. Deşi am descoperit că-s mult mai productivă când stau la birou. Oh, well…


Cam atât vă pot spune despre partea asta de cameră. Abia aştept să vi le arăt şi pe celelalte care au mai rămas. Doar că, aşa cum v-am spus, mai depinde de nişte meşteri 😛