Încet, către o viață de divă

Dacă îl întrebați pe Sotz impresii despre excursia la Milano, pe lângă cât de impresionat a fost de San Siro, s-ar putea să vă spună și că nevastă-sa a fost o divă (probabil se afla sub vraja orașului modei). Așa cum n-a mai fost în nici o altă excursie vreodată. O să înceapă să vă spună cum a început ea să se miorlăie că stropii de ploaie or să-i facă părul întins cu placa să arate ca lâna, cum s-a isterizat că umbrela nu se deschide prea repede și că trebuie să își ia pe ea trei straturi de haine numai ca să arate „drăguț” în poze. Da, asta v-ar spune și dacă  i-ar sta în obicei să comenteze pe blogul meu, ar face-o printr-un comentariu. Dar n-am eu „norocul” ăsta.

Bun, deci de când cu postul ăsta, m-am bucurat că doamnele au observat că am învățat ceva din el și că am încercat să-mi schimb obiceiul. Păcat că pentru asta a trebuit să îndur cam prea puține grade pentru grosimea hainelor mele. Așa că pe lângă două perechi de ciorapi, un maieu, o bluză cu mânecă lungă și o rochie peste ele, doar un sacou subțirel încerca să țină frigul departe de oasele mele. N-a reușit. Dar, hei, cine arată bine în poze? Niciodată n-a fost mai adevărată zicala „baba rabdă la frumusețe”. Măcar la Florența o să fie cald de-a binelea și n-o să trebuiască să mă îmbrac cu tot ce am în valiză.

Bun, și pentru a consolida ideea de la început, cum că mă transform încet într-o divă, am mai găsit o poză care să mă ajute în drumul meu către desăvârșirea stilistică.

Doamnelor, dacă n-ați știut cum să vă asortați colierele cu decolteele, vin bucuroasă în ajutorul vostru.

Cu plăcere. 🙂

coliere-si-decolteesursa foto

2 Comments

  • Denisa

    Bine de ştiut! Habar nu aeam că există o logică a asortării/potrivirii pandantivelor/colierelor cu decolteul. În fiecare zi învăț câte ceva!

  • Cris

    Vai ce dragut! intradevar ai aratat foarte bine in pozele din vacanta, dar eu zic ca si in restul ai aratat bine, in cele in care erai in blugi. important e sa te simti comod si sa iti placa. eu pt vacantele mai reci mereu am la mine 1-2 esarfe mari, ca mor daca e rece la gat :))) si clar dresuri de alea groase groase. intardevar nu prea port rochii in astfel de vacante, mai ales daca e mult de mers si colindam de nebuni. Pregatire placuta pt Florenta!
    Ps: nu comentez eu prea des, dar promit sa o fac 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge