Speaker pentru prima oară

Cred că aproape toți bloggerii pe care îi cunosc au fost speakeri la un moment dat, la un eveniment unde cunoștințele lor se pretau pe subiect. Deși scriu cu drag și spor pe blogul ăsta de 6 ani de zile, până acum nu mi-am permis (și nici n-a fost cazul) să mă înscriu ca vorbitor public, pentru că nu stăpâneam nimic atât de bine încât să am încredere că nu mă fac de rușine sau că pot aduce ceva nou auditoriului.

Dar iată că s-a ivit un eveniment cu care mă potrivesc și un subiect despre care pot vorbi ore în șir cu plăcere și nici nu trebuie să fiu nu știu ce expert.

Când vă povesteam despre prima ediție a Poveștilor de pe Mapamond, mă mâncau degetele să vă scriu că s-ar putea să fiu speaker la cea de-a doua, da’ m-am abținut până acum că voiam să am toate datele exacte și să anunț pe blog la momentul potrivit. Acum e acel moment.

La cea de a doua ediție a Poveștilor, voi vorbi despre excursia făcută în Belgia în 2011. Despre cele 4 orașe pe care le-am văzut în cele 5 zile cât am stat acolo. E drept că din 2011 au trecut deja 2 ani și unele momente sunt cețoase bine, da’ noroc că am blog și că am scris despre asta – memoria mi se împrospătează instantaneu.

La cea de-a două ediție Alina va vorbi despre Statele Unite, iar Călin despre Jamaica (+ eu despre Belgia). Nu pot să spun decât că sunt foarte foarte curioasă de amintirile lor. Chiar dacă știu câte ceva din experiența Alinei, despre a lui Călin nu am nici cea mai vagă idee. Sunt nerăbdătoare să îi ascult și să povestesc despre vacanța mea în Belgia, de nu vă pot spune.

Dacă sunteți din Timișoara și vreți să veniți la eveniment, trebuie să vă înscrieți, pentru că locurile sunt limitate. A doua ediție a Poveștilor de pe Mapamond va avea loc marți, 14 mai, la Cafeneaua Colisee (str. Delfinului, nr. 10, Complexul Stundețesc), de la ora 19. M-aș bucura să văd în public cât mai multe fețe cunoscute. 🙂

9 Comments

 • Petala Calatoare

  Mult succes! Eu sunt atat de departe…de am impresia ca sunt la capatul pamantului de tot ce se intampla fain…Abia astept sa ne povestesti si sa ne arati cum a fost.

 • Vacanta Reusita

  Bafta!
  Roaga-te sa fii prima sa te scapi mai iute.
  Cand am fost si eu invitata sa fiu speaker la prima editie a Povestirilor de pe Mapamond, ca sa vorbesc despre insula Capri, cu toate ca am plecat de acasa foarte relaxata si sigura pe mine, cand m-am vazut acolo , in fata a aproximativ 100 de ochi, stand in asteptare pe ”scaunul de tortura”…mi s-a cam dus pe apa sambetei toata siguranta de sine (chiar daca era zi de marti:) ! Ba ma strangea un pantof, ba aveam impresia ca parul nu-mi sta bine si toate amintirile mele din Capri incepeau sa se amestece in capul meu. Nici fotografiile nu prea m-au ajutat, deoarece nu erau puse in ordinea in care s-au succedat evenimentele .
  Asa ca, permite-mi sa-ti dau acest sfat, din experienta mea precedenta : ordoneaza-ti pozele dupa cum vrei tu sa povestesti, eventual sterge si numarul pozei de dedesubt si pune-i altul, de la 1 la…50. Imi pare rau ca nu pot sa vin in Timisoara sa te ascult si sa te sustin, locuiesc la 65 de km distanta, si imi pregatesc bagajele pentru vacanta in Grecia !
  Mult succes!

 • frmshk

  Andreea, multă baftă! Nu știu cum ești cu emoțiile la vorbitul în public dar eu cred că o să fie o experiență nouă și interesantă! Dacă aș fi în Timișoara, clar aș veni. Și pentru tine, și pentru subiect!

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge