Și Timișoara are un tur al brandurilor

M-am bucurat mult anul trecut că am fost invitată și că am participat la Cluj Brands Tour. A doua ediție a beneficiat  de mult mai mult sprijin și de mai multe branduri care au răspuns DA propunerii. Anul ăsta turul brand-urilor locale debutează în Timișoară și sunt la fel de bucuroasă de invitație. Dar sunt și un pic tristă pentru că n-o să le pot vizita pe toate, dar asta e din cauză că turul e în timpul săptămânii, iar eu am o grămadă de zile libere deja rezervate pentru lunile aprilie și mai și nu mai pot abuza de bunăvoința șefului meu.

Îmi mai pare rău și pentru că unele brand-uri mari ale Timișoarei n-au fost suficient de deschise proiectului, dar sper că anul viitor prind mai mult curaj. Aruncați un ochi pe site-ul oficial pentru detalii despre brandurile participante și bloggerii invitați.

Revin cu povești de la vizitele la care particip.

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului TimișoaraBranduri participante: Timişoreana, Cramele RecaşArsenal ParkBC Timba TimişoaraREC Universitatea de Vest Timişoara, ACS Poli Timişoara. 

Parteneri de mobilitate: Peugeot România

Parteneri: PRbetaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorsche TimișoaraAmvest, Restaurant Belvedere.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge