Târg de internship-uri internaționale plătite

Vi s-a întâmplat vreodată, după o despărțire dureroasă să dați peste numele lui/ei peste tot? Să-l vedeți pe autobuze, pe afișe publicitare, să întâlniți oameni pe care-i cheamă la fel ca pe el/ea? Cum se adună semnele doar ca să vă facă să vă gândiți și mai mult la fostul sau fosta? La fel se adună în calea mea doar oferte și povești despre emigrare. Sau oportunități de plecare. Așa se face că cei de la AIESEC Timișoara mi-au trimis un mail în care mă întrebau dacă îi pot ajuta cu promovarea Târgului de internship-uri internaționale plătite. N-am stat deloc pe gânduri, mai ales că în ultima perioadă n-am lăsat pe nimeni să plece până nu l-am îndemnat să plece în altă țară dacă asta își dorește. Dacă nu-și mai găsește locul în România și dacă e sătul de tot ce se întâmplă. Nu toți își doresc, dar mulți deja încep să se gândească la asta.

În contextul ăsta, Târgul de internship-uri internaționale plătite a picat la fix. Din păcate, ieri am avut niște probleme cu hosting-ul și n-am putut da vestea mai departe, dar nici azi nu-i chiar târziu, deși mai e doar o zi din el.

Târgul se numește Xfair și oferă studenților stagii de practică plătite în străinătate. Este destinat studenților  în ani terminali sau la master de catre AIESEC Timisoara. Aceste stagii au o durată între 3 și 18 luni, iar domeniile în care se poate aplica sunt educație, marketing și IT.

Evenimentul se desfășoara in datele de 06.11.2014 și 07.11.2014, la Bega Shopping Center (sus la Food Court). Programul evenimentului va începe de la 15:00 și se va încheia la ora 18:00 în ambele zile.

Dacă sunteți studenți în Timișoara, răspândiți vorba și plecați. Unul dintre marile mele regrete e că n-am plecat nicăieri cu bursa sau internship în timpul facultății. Nu mai pot da timpul înapoi, dar vă pot îndemna pe voi să nu stați pe gânduri. Baftă!