Filmulețe din email

Sunt abonată la câteva canale de youtube, în mare parte ale talk-show-urilor americane (Ellen, Jay Leno, Jimmy Fallon etc), și de când am început să amân vizionarea lor „pe când am timp”, mi s-au strâns în folderul  Youtube nici mai mult, nici mai puțin de 443 de filmulețe. 😐 Și astea-s doar cele păstrate pentru că mă interesau. Așa că, pentru a mă obliga să le văd, o să-mi fac un obicei din a face o retrospectivă pe blog, că poate vă interesează și pe voi. Deci ce-am găsit acolo și-am considerat că-i prea fain să țin pentru mine:

1. Cățeii prezic cine va fi campionul NCAA Tournament în 2013 – Jimmy Fallon – atâta vă zic: vă topesc inimile cățelușii ăștia. Apropos, i-am văzut prezicând și Oscarurile și cred că mi-am smotocit câinele jumătate de oră după ce-am văzut clipul. :))

2. Ellen în Sydney – pentru cine nu e la curent cu ce face Ellen, în martie a fost în Australia. Așa au primit-o fanii în Sydney. I-a adus pe Russell Crowe, pe soția ei, Portia de Rossi, care sunt australieni, vreo 2 jucători de rugby și a făcut ca și în emisiunea ei, câteva surprize.

3. Perlele copiilor – tot la Ellen, în rubrica Just Kid Ink. Un fel de Copii spun lucruri trăznite, doar că le mai și desenează uneori.

4. Beyonce și Jay-Z în Cuba – nu că m-ar interesa foarte tare unde-și fac cei doi (sau alții) vacanțele, da’ tare-mi place freza lui Beyonce.

5. Patrick Dempsey la Jimmy Kimmel – îndrăgostitele de McDreamy au un interviu în 3 părți (2,3) cu vedeta din Grey’s Anatomy. Vorbește despre lanțul de cafenele pe care le-a cumpărat în Seattle (nu de alta, dar bea între 5 și 10 cafele pe zi), despre cursele de mașini off-road la care participă și despre o reclamă amuzantă pe care a filmat-o în Mexic.

6. Jay Leno ft. Jimmy Fallon. Știți deja, poate, că Leno pleacă (de data asta de tot) de la Tonight Show. Și pentru că zvonurile au început să apară, Leno și Fallon au făcut un duet muzical. Amuzant 🙂

Și cam atât pentru azi, mai am în mail o grămadă de clipuri, plus ce-o să se mai adune săptămână asta. Așa că duminica avem un nou tip de postări. 😉