Concurs: 2 ședințe de make-up profesionist

Au trecut vreo doi ani de când n-am mai fost să mă machieze cineva, dar Ramona mă tot cheamă de vreo 3 ani. Cum mă pot machia singură astfel încât să fiu mulțumită de rezultat, am uitat. Nu prea-mi stă în obicei să merg la machiat, dar admit că așa cum ies din mâinile unui make-up artist nu ies dintr-ale mele.

Duminică am fost la Arad la botezul nepotului meu și am profitat de invitația Ramonei să mă facă frumoasă. Rezultatul îl vedeți în pozele de mai jos, că de la botez n-am decât poze făcute cu telefonul și nu-s deloc relevante.


Dar vă pot arăta o poză cu mine și cu cherry tomato care găsește becurile absolut fascinante.


Bine, fie și o poză din timpul primului dans cu tati.


Și-acum să revin la machiaj, Ramona și concurs. N-aș ști să vă spun prea multe despre produse pentru că erau prea multe să rețin toate mărcile, toate formele de pensule, tuburi și recipiente. Așa că la capitolul ăsta, orice cerință ați avea, Ramona o poate îndeplini cu siguranță. Cât despre pregătirea ei, am și uitat șirul Masterclass-urilor și cursurilor despre care mi-a vorbit. E atât de pasionată de ce face că v-ar putea povesti o zi întreagă despre tehnici de machiere (eu am ținut minte doar tehnica creionului și a acuarelei), despre farduri, rujuri, fonduri de ten, tușuri, rimeluri etc. Dacă aveți întrebări legate de orice ține de machiaj, nu vă rușinați să i le puneți.

Pentru că Ramona oferă două ședințe de make-up profesionist pentru două dintre cititoarele mele. Condiția principală e să fiți din Timișoara, iar condiția secundară e să postați o poză cu voi pe Facebook după ședință și tăguiți pagina de Facebook. Pentru a câștiga una dintre cele două ședințe trebuie să-mi spuneți într-un comentariu ce culoare ar avea fardul de pleoape pe care îl veți asorta la ținută (evident trebuie menționată și culoarea ținutei). Voi alege câștigătoarele împreună cu Ramona și le voi anunța pe 26 octombrie intr-un later edit la acest articol și pe Facebook. Important de știut e că deși câștigați acum ședința, o puteți programa oricând timp de 6 luni, adică până la sfârșitul lunii martie, 2016,

Ui, sunt așa nerăbdătoare să vă aflu răspunsurile și, evident, să vă și văd machiate 🙂

Baftă!