S-a mărit familia de gadgeturi de bucătărie

Am mai spus de câteva ori pe blog, și probabil o să mă mai repet și cu alte ocazii, că mă înveselesc foarte repede în fața unui gadget de bucătărie. Am un dulap întreg în bucătărie cu tot felul de tocătoare, mixere, roboți, fierbătoare și alte lighioane de genul. Fac o salată de boeuf în doi timp și trei mișcari: fierb legumele și carnea în steamer și le mărunțesc cu ghilotinuța. Ies niște cubulețe de ți-e mai mare dragul. Nici cu cartofii franțuzești nu pierd prea mult timp pentru că-i curăt, îi feliez și îi arunc în steamer. După care îi așez frumos pe straturi în tavă și zvârrrr cu ei în cuptor. Nu-mi place să pierd timpul în bucătărie, de asta am nevoie să-mi fie treaba ușurată de niște mașini. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Și nu mă sperii eu că trebuie să le spal dup-aia.

Unul dintre cele mai dragi gadgeturi din bucătăria mea e blenderul, pe care aproape l-am stricat încercând să fac un sos de migdale. Nu întrebați că nici să vreau nu pot intra în detalii. Ideea e că blenduie el ce blenduie, dar face un zgomot infernal, râșnițele sunt mici copii pe lângă el.

Partea bună e că acuma mi se cam rupe de hârâitul lui pentru că am primit unul nou de la Heinner. Și ce blender! Cu multe butoane futuristice și cu un sunet mult mai domol decât tractorul meu.


Evident că seara, când a venit și Sotzu’ acasă, l-am și testat. Cum altfel dacă nu cu un smoothie. Pentru că unul dintre fructele pe care le iubesc cel mai mult pe Pamântul ăsta aștepta cuminte, înjumătățit, în frigider, m-am hotărât să-l combin cu mango-ul pe care l-am primit tot de la Heinner. Cred că era a doua sau a treia oară când gustam un mango și mi s-a părut că merge bine cu alt fruct galben, ananasul.

Iertați neinspirata alegere de culori

Nu m-am înșelat, combinația a fost delicioasă și foarte dulce. Am avut câteva mustrări de conștiintă că l-am băut seara târziu. Cel mai mult mi-a plăcut clapeta de pe capac și faptul că nu trebuia să-l dau de tot jos, cum făceam cu al meu.


Acuma că v-am făcut poftă, vreau să vă mai spun că de azi până duminică, Heinner are o campanie în magazinele partenere, unde vizitatorii pot degusta gratuit smoothies și freshes, iar cei care achiziționează unul dintre electrocasnicele participante la campanie intră în tombolă, iar premiul cel mare este un weekend la mare pentru două persoane.

În Timișoara, îi găsiți pe cei de la Heinner în Selgros.
În București în Carrefour Orhideea, Carrefour Colentina, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Cora Sun Plaza, Selgros Pantelimon.
În Cluj, la Cora.
În Brașov, în Carrefour și Selgros.
În Constanța tot în Carrefour.
În Iași tot la Selgros.

Baftă dacă participați. Atenție, doar până duminică.

One Comment

  • lala

    Beau zilnic smoothie, imi place mult. Eu am un blender care face mult zgomot, dar pentru ca eu nu sunt asa norocoasa ca tine sa primesc unul mai “tacut”, ma multumesc cu ce am 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge