Concurs: câștigă un weekend la Straja

Cred că oricine intră aici pentru prima oară, dacă acordă un minut analizei blogului, își poate da seama într-o clipită că unul dintre cele mai importante lucruri din viața mea e să călătoresc. Am avut o perioadă în care parcă mă săturasem de umblat, de vizitat, de pozat clădiri și de descoperit povești. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine, da’ bine că mi-a trecut. Parisul mi-a redeschis apetitul pentru hoinărit și abia aștept să plecăm de Revelion la Munchen că am chestii importante de văzut acolo.

Dintre toate formele de turism care există, eu practic aproape întotdeauna același tip. Nu știu cum îi zice, dacă are o definiție exactă, da’ eu prefer să vizitez orașe cu încărcătură culturală, istorică, sentimentală. Îmi place să casc gura la clădiri, să mă minunez de architectura care nu se mai naște în zilele noastre, să văd peisaje care îmi taie respirația – genul ăsta de lucruri.

Numai că de ceva vreme încoace nu-mi dă pace o idee. Aș încerca forme noi de turism, dătătoare de trăiri și senzații unice, că m-am trezit colecționară de senzații. Iar una dintre dorințele cele mai provocatoare e aceea de a face o călătorie cu Transsiberianul. Doar de dragul călătoriei, al experienței, al senzațiilor. Bine, și ca să ajung la Sankt Petersburg, La Sankt Petersburg o sa ajung altfel, nu cu Transsiberianul, ca se pare ca nu m-am informat cum trebuie, da’ în principiu sunt curioasa cum e să mergi o săptămână cu trenul.

Din aceeași categorie „cum o fi să”, mă tentează și o croazieră. Nu știu dacă am rău de mare, nu știu cum m-aș simți înconjurată de atâta apă… da’ n-aș zice pas dacă s-ar ivi cumva ocazia. Adică dacă mi-ar baga cineva în cap ideea (sau dacă m-ar ajuta să mi-o bag sigură), m-aș arunca orbește într-o aventură de genul ăsta.

Și pentru că-s destul de deschisă multor feluri de experiențe, pe lista nescrisă a lucrurilor pe care vreau să le fac în viața asta sunt următoarele dorințe: să înot cu delfinii, să mă joc cu pinguinii și cu marmotele și să mă drăgălesc cu niște pui de lei.

Dar, înainte să o iau pe ulei de tot, am găsit o agenție de turism care oferă toate cele de mai sus și încă și mai multe. Bani să fie, că experiențe noi și senzații tari are cine să ofere. Voyagers Club oferă vacanțe unice și dacă intrați pe site… n-o să mai puteți ieși. Eu așa am pățit, că nu te prea poți despărți de oferta bogată de vacanțe cu trenuri de lux, de croaziere sau de scufundări cu rechinii. Chiar dacă rechinii nu intrau până acum în sfera de interes, după ce-am citit la ei pe site, jur că m-aș băga.

Și-acum să vă zic de concurs. Am avut eu o grămadă de concursuri pe blog, da’ până acum nu v-am trimis niciunde. Mă bucur tare mult că am această posibilitate, iar Cabana Zeni în colaborare cu Alice Traveler și cu Agenția Voyagers Club oferă unuia dintre cititorii mei un weekend la Straja pentru două persoane.

Pentru a câștiga acest concurs vreau să-mi povestiți care dintre destinațiile oferite de Agenția Voyagers Club vă tentează cel mai tare și de ce. Cel mai argumentat și mai convingător comentariu va câștiga weekendul la Straja. Voi anunța câștigătorul joia viitoare, pe Facebook și pe mail, deci lăsați o adresă validă.

Baftă!

Later Edit: Va multumesc pentru participare, mi-au placut toate comentariile voastre, dar pentru ca nu e decat o singura excursie, castigatorul este Claudiu. M-a impresionat foarte mult comentariul lui si sper sa se bucure de weekendul la Straja. 🙂