Cel de-al doilea proiect DIY

Inițial am scris „primul”, însă după ce-am cotrobăit printre folderele cu poze de prin casă, mi-am dat seama că primul proiect e amenajarea debaralei, pe care poate o să v-o arăt odată.

La câte planuri conține board-ul meu de pe Pinterest, ai zice că-s obsedată de do-it-yourself-uri. Mă rog, îmi plac foarte mult unele dintre ele și, dacă aș avea uneltele necesare, probabil aș fi mai harnică. Numai că în România nu găsești tot ce prezintă americancele in tutorialele lor, așa că tre’ să te descurci cu ce găsești pe la Dedeman, Praktiker sau Hornbach. Sau, un alt inconvenient ar fi că și dacă le găsești, sunt mai scumpe materialele decât obiectul în sine, gata făcut într-o fabrică, deci nu se merită să investești, doar de dragul de a face cu mânuțele tale. Eu una n-aș face-o.

Unul dintre proiectele găsite pe Pinterest este confecționarea unor recipiente din sfoară. Mi-a plăcut tare mult ideea, dar, cu toate astea am amânat destul de mult punerea ei în practică.

Dacă dați click pe link, veți vedea că nu aveți nevoie decât de următoarele:

N-am mai fotografiat procesul pentru că e foarte bine ilustrat în poza din acel tutorial.

Într-o zi de vară am făcut 3 recipiente (unul mare – cel conic – deh, era prima încercare, cel pentru creioanele de ochi și cel mic pentru agrafe), într-o altă zi unul (al lui Iubi) și săptămâna asta l-am făcut și pe al treilea, pentru că deja se strânseseră prea multe creme, loțiuni și geluri care stăteau vraiște pe etajere și trebuia să le organizez cumva și să dau băii un look mai aranjat. N-am poze de before, dar așa arătă acum:

Nici n-are rost să mai zic ce vreau să fac, ce planuri de DIY mai am, că Delia probabil e sătulă de scuzele și pretextele mele – i-am promis că-i trimit poze cu colțisorul pe care mi l-a pictat ea, când e gata. Delia, nu-i gata nici acum. Daaar, în apărarea mea: mi-am luat vopsea pentru rame, am făcut rost de saltea, am și îmbrăcat-o, mai am practic doar de selectat pozele. Va fi gata și locul ăla și-atunci o să vă povestesc și despre el, făcând-o pe Delia fericită 😛