Urmează câteva posturi despre Cluj

Nu-mi stă în obişnuiţă să scriu despre evenimente în timp ce particip la ele. O fi rău, o fi bine, nu ştiu, eu ma ghidez după propriile mele reguli pe blog, aşa că fac cum îmi vine. Prefer să mă bucur de experienţă, să mă deconectez de la tot ce las în afara evenimentului şi să las munca pentru când mă întorc. Aşa că acest prim articol despre experienţa Cluj Brands Tour e doar unul introductiv în care vă anunţ despre ce veţi citi în următoarele posturi. Nu-mi place nici să insist în prea multe texte despre aceleaşi subiect, dar vă garantez că tag-ul Cluj Brands Tour nu va fi unul plictisitor, dimpotrivă, foarte ilustrat cu poze si informativ.

O să citiţi despre întâlnirea cu Emil Boc (chiar mai spre seara), despre vizitele la Farmec şi Jolidon, despre o companie interesantă numită Electrogrup, despre cum se fac lumânările din parafină (cu multe poze), despre vizita la o sală de fitness, care aşa, la prima citire, poate părea de-a dreptul plictisitor, dar o să vedeţi că nu e, şi despre încă două locaţii la care încă n-am ajuns – încă un motiv pentru care nu-mi place să scriu înainte de încheierea evenimentului – şi despre un hotel pentru care am toată lauda.

Aşadar, să nu ziceţi că nu v-am avertizat, urmează câteva posturi despre:

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor