Iar merg la Cluj

Dacă prima deplasare la Cluj de anul ăsta a fost destul de scurtă, dar suficient de rodnică în întâlniri, a doua e peste măsură de generoasă.

Miercuri începe Cluj Brands Tour şi sunt onorată să fiu unul dintre invitaţi. Dacă anul trecut am citit cu jind poveştile celor care s-au plimbat prin fabrici şi pe la diverse branduri româneşti, anul ăsta am renunţat la ultimele mele zile de concediu (zile pe care ar fi trebuit să mi le iau de sărbători) şi nici una nici două, i-am zis Alinei că vin. Împreună cu Nebu, Alexandra, Cristina şi Richie plecăm la Cluj pentru 3  zile de How it’s made, că oricum ăsta e numele neoficial al minunatului eveniment marca TvDeCe. Mai exact, vom vizita casele unora dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite branduri româneşti: Farmec – ştiţi deja că e unul dintre brandurile mele preferate, Jolidon – abia aştept să le mulţumesc personal pentru superbul costum de baie pe care l-am primit de la ei, Napolact – v-am spus vreodată cât de mult iubesc brânza? (o să scriu un post despre asta, oricum), Electrogroup – despre care nu ştiu nimic, Lumea Lumânărilor – întâlnire pe care abia o aştept, Gimmy Pollus – despre care am citit o grămadă de articole la Alina şi Răzvan şi la Zăineasca, Arobs – care, din nou, îmi e necunoscut, şi Ursus – unde ne vom petrece la capătul acestui periplu. Înainte să părăsim Clujul, sâmbătă vom mai vizita şi crama Liliac pentru o degustare de vinuri.

Ah, şi era cât pe ce să uit să vă spun că la Primărie ne va întâmpina însuşi Emil Boc. 😛

Abia aştept turul brandurilor, abia aştept distracţia, abia aştept să-i cunosc pe mulţi dintre bloggerii participanţi pe care fie îi ştiu doar de pe bloguri fie de pe twitter, abia aştept să-i revăd pe cei pe care îi cunosc deja şi abia aştept să revăd Clujul.

 

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-NapocaSponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-Car,Webfactor