Impresii despre Detoxicolon

Rugamintea pe care le-am adresat-o câștigătoarelor concursului Detoxicolon a fost ca, după terminarea curei de detoxifiere, să revină pe mail cu impresii despre cum a fost. Între timp, până au venit mărturiile, m-am apucat și eu de ea așa că știu despre ce vorbesc fetele.

Mai jos aveți impresiile a 4 dintre cele 5 fete, iar la urmă ce cred eu:

Am terminat cura de detoxifiere.
Pot să spun că mă simt mult mai bine acum. Mă simt mai ușoară. La început mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu gustul, dar ulterior am reușit să îl ignor. Am slăbit 1,8 kg, fără să îmi schimb obiceiurile alimentare. Am baut ceva mai multă apă decât de obicei, pentru că mi-era sete în permanență; nu știu cât de relevant e, dar eu obișnuiam să beau minim 2 litri de apă pe zi și înainte de a începe cura. Mă bucur mult că am reușit să îmi detoxific organismul, mai ales că în ultima vreme am luat destul de multe pastile, care sigur au avut și efecte adverse.
Ca și concluzie, de-acum înainte voi face cel puțin o cură de detoxifiere pe an și recomand și celor din jur să facă la fel.” – Beatrice

„Am folosit Detoxicolon ca supliment alimentar (3 lingurițe de produs dimineața, trei seara cu jumatate de ora înainte de masă) într-o așa zisă  cură de slabire – mai de grabă un program de mâncat sănătos și mai multă mișcare, așa că nu mă pot pronunța încă asupra kilogramelor pierdute. Sunt foarte încântată de produs, pe lângă faptul  că  reduce semnificativ pofta de mâncare și reglează tranzitul intestinal iți dă o senzație de corp mai ușor și o stare de bine. Pentru o persoană care a avut de când se știe probleme cu constipația pot spune ca Detoxicolon a făcut minuni. A fost un pic greu până m-am obișnuit cu gustul ciudat, dar în timp nu mi s-a mai părut așa groaznic tot secretul e să omogenizezi bine produsul și să îl bei cât mai repede să nu apuce să se îngroașe în cană”. – Dana T.

„In general am o părere bună despre Detoxicolon. Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu gustul lui, îl pot lua numai daca îl amestec cu ceva iaurt de fructe și din cauza asta nici nu am putut mări doza la mai mult de două lingurițe pe zi. În privința efectelor am fost plăcut surprinsă că, deși are efect laxativ, acesta nu apare imediat și tranzitul este aproape normal, mult mai des ce e drept, dar nu trebuie să-mi fac probleme că trebuie să mă ridic în fugă de la birou să merg la baie :)). În rest, starea de bine și de ușurare a aparut pe parcursul întregii perioade cât am consumat produsul. Ce e drept în unele zile, mai ales nopți am avut niște dureri de cap și amețeli, nu știu daca se datorează curei sau modului foarte agitat și programului încărcat de la serviciu. Chiar dacă momentan nu mai consum, încă resimt efectele, în sensul că s-a stabilizat tranzitul intestinal ceea ce nu poate decât să mă încânte. Drept conculzie, pentru mine produsul a funcționat, îl recomand mai departe și cu siguranță o să mai încerc produsul. Mi-am propus să trec prin cura asta în fiecare an după trecerea iernii.” – Miha

„Așa cum ți-am spus, mama a fost de fapt fericita beneficiară a cutiei cu Detoxicolon 🙂
Principalul dezavantaj a fost gustul. Am încercat și eu și într-adevăr, are un gust prea puternic de ceva, nu am reușit să identific ce anume e  prea intens din lista de ingrediente. Dar dizolvat într-un pahar cu apă și o liguriță de miere e perfect. Cu iaurt n-am reușit sub nicio formă.
Primul beneficiu este la capitolul digestie. Si nu la modul în care nu mai pleci la serviu de teamă 🙂 Ci la modul în care simți că într-adevăr elimini TOT, ceea ce aduce o placută senzație de ușurare. Al doilea beneficiu ar fi o senzație de sațietate care elimină tendința de a mai băga ceva în gură când stai prin casă, deși nu ți-e foame. Al treilea beneficiu ar fi o oarecare senzație de sete, care te împinge să bei într-adevăr cei 2 litri de apă recomndați zilnic. Per ansamblu, pentru multiplele senzații, mama acordă un 9, 8 ar fi pentru produsul în sine și un punct în plus pentru diferența de preț față de un produs similar pe care l-a încercat înainte. In plus, eu am apreciat într-adevăr varietatea ingredientelor, despre multe dintre ele știam câte ceva și cred că e o formulă perfectă de a le include în alimentație, este mult mai simplu și mai comod decât să le cauți în magazinele naturiste și să le incluzi într-o rețetă sau alta, cu atât mai puțin preparate termic. Una peste alta mă bucur mult că l-am încercat, cu siguranță o să încep și eu o cură și iți multumesc frumos pentru experiență!” – Diana 

În ceea ce mă privește, sunt absolut de-acord cu tot ce-au spus fetele, nu mai reiau. Eu am început cu 2 lingurițe în primele 3 zile, 3 într-a  patra zi, 4 într-a cincea, 5 într-a sasea și 6 (3 dimineața, 3 seara) începând cu a șaptea zi. Însă într-una din zile am făcut o pauză pentru că mă trezisem mai târziu și întârziam la lucru, așa că n-am mai luat nici seara. Am fost uimită să constat că în ziua aia tranzitul n-a fost ca și în zilele când luam. Mă așteptam că efectul să dureze mai mult, nu doar pe parcursul curei, sau poate am înțeles eu greșit. Mai am câteva zile și pot vedea după cum se manifesta.

Dar, în concluzie: Detoxicolon e de consumat în fiecare an. La ieșirea din iarnă sau așa cum se recomandă pe site-ul lor, de 2-3 ori pe an.