De ce e laser tag-ul un obicei sănătos?

Pentru că alergi

Timp de 20 de minute cât durează un joc, fugi într-una după adversari și cauți să-i iei pe nepregătite și să-i „împuști”.

Pentru că e distractiv și râzi

N-ai cum să fii serios când te joci și chiar dacă-i un joc cu puști, e cel mai inofensiv dintre toate. Nu te rănești cu nimic, nu te murdarești, pur și simplu trebuie să nimerești senzorii unei veste cu lumina unui laser. În timp ce fugi, ba să te ascunzi, ba să îi împuști pe ceilalți, sunt o grămadă de momente în care izbucnești în râs, fie ca te sperii tu, fie că-l sperii pe altul.

Pentru că te joci

Lumea asta agitată, grijile zilnice și problemele, toate rămân la ușă odată ce îmbraci vesta cu luminițe și iei pușca în mână. Ai intrat în labirint și nu te mai gândești la nimic decât pe unde să o iei ca să-l găsești cât mai repede pe vreunul din echipa adversă. Din când în când e bine să ne mai și jucăm.

Pentru că sudezi legături

Am fost sâmbătă seara la laser tag cu 4 fete cucuiete, pentru că doar atâtea au mai putut să vină. Din păcate, site-ul Megazone.ro zice că vineri au o ofertă conform căreia fetele au o tură liberă. Am stabilit deja data, am trimis mailuri fetelor care s-au înscris la postul ăsta și dup-aia am sunat să fac rezervarea. De-abia la telefon mi-au spus că nu vineri e oferta, ci sâmbătă. Ok, trimite alte emailuri, cereți scuze etc și, așa cum era de așteptat, multe fete aveau deja planuri. Însă cele care au venit au fost Andreea, Bloodie, Oana și Monica. M-am bucurat să le revăd și mă bucur că pentru unele dintre ele a fost o premieră. Sper că s-au simțit bine și că vor mai avea așa obiceiuri sănătoase.

Cât despre Megazone, numai cuvinte de laudă. Foarte mișto arena de joc, prezentarea, barul, aaaah, barul, cu scaune in formă de ouă… lovely. 🙂 Recomand. Cateva poze vedeti la Oana.

Acest articol face parte din campania Obiceiuri Sănătoase de la Activia.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge