Top 10 referreri în luna martie

Pe măsură ce trec lunile, mă conving că ideea acestui tip de articol a fost una foarte bună. Pe lângă faptul că a fost preluată și pe alte bloguri, a dat naștere și unui pariu, care n-a fost decât spre beneficiul meu. 🙂

Razvan BB era foarte nemulțumit că în topul referrerilor mei sunt numai femei. Așa că s-a ambiționat și a vrut să schimbe asta. Mă bucur să văd că i-a reușit. 🙂 În spatele blogurilor însă, s-a făcut un pariu, despre care eu n-am aflat decât acum câteva zile. El și Bogdana s-au întrecut în a-mi aduce vizite pe blog. Nu știu mai multe despre natura pariului și sper să ne lămurească ei pe toți despre ce e vorba. Și încă o mențiune importantă: Bogdana mă are și în blogroll, a scris un post în care mă recomandă, plus altul în care mă citează, în timp ce Răzvan a reușit performanța cu un singur post. 🙂

Singura mea dorință e ca lumea care a venit de pe blogurile lor să fi găsit aici ceva demn de citit și, bineînțeles, să mai revină.

Iată și topul celor 10 bloguri. (Facebook și Google.com sunt pe locurile 1 și 2, iar Twitter abia pe 6. Google.ro pe 8 în topul total.) Dragilor, vă mulțumesc tare mult.

1.    Blogul Marei
2.    Blogul Bogdanei (485)
3.    Blogul lui Răzvan (454)
4.    Blogul Mirunei
5.    Blogul Nebuloasei
6.    Blogul lui Dojo
7.    Blogul Denisei
8.    Blogul Doinei
9.    Blogul Biancăi
10.    Blogul Cameliei

În spiritul tradiției începute luna trecută:
Cel mai comentat articol din martie a fost: De ce vă pupați copiii pe gură?63 de comentarii
Cel mai vizitat a fost: De ce vă pupați copiii pe gură?1244 de vizite
Ziua cu cei mai mulți vizitatori: 28 martie (De ce vă pupați copiii pe gură?) – 1085 vizite

Și pentru că mi-am dat seama că am neglijat o componentă foarte importantă a blogului, de luna asta le mulțumesc și comentatorilor de top. Am fost foarte surprinsă că în acest top nu se regăsește nici unul dintre blogurile din top 10 referreri. Aceste statistici le-am obținut cu ajutorul unui plug-in făcut de Iubi și echipa lui. Aici îl puteți găsi și downloada. Așadar, topul celor 10 cei mai activi comentatori, cărora le mulțumesc pentru păreri și pentru că sunt atât de fideli.

1.    Lala – 26
2.    Monica – 15
3.    Oana – 14
4.    Cristina – 14
5.    Bogdan – 10
6.    Ana Q – 9
7.    Crinutza – 9
8.    Bibi – 8
9.    Reclame TV – 8
10.    Roșcata – 7

Nu pot să zic decât că vă încurajez să comentați la fel de argumentat și lung cum ați făcut-o până acuma și fac precizarea pentru topurile viitoare că nu voi lua în calcul comentarii de genul „Sunt de acord”, „Bine spus” sau altele de genul ăsta, care sunt lăsate doar de dragul de a marca prezența.

Până luna viitoare, vă mulțumesc pentru vizite și vă încurajez să comentați.
xoxo