Ați văzut vreodată un ceai înflorind?

Nici eu. 🙂 De când am aflat că există așa ceva, abia aștept să văd minunea. Și o să am ocazia asta duminică de la ora 18, da’ încă nu știu unde. ;))

Dar stați că m-am grăbit cu finalul și nu v-am spus despre ce e vorba.

Probabil multă lume știe că în materie de cosmetice, sufletul meu aparține unui anumit brand. Cu toate astea, nu zic nu când mi se oferă spre testare diverse produse cosmetice pentru față sau corp (pentru păr încă nu mi-a dat nimeni să testez nimic). Așa se face că în următoarele 6 luni vă voi vorbi din când în când despre niște produse bio – de la creme, la make-up și la… ceaiuri. Dacă vă întrebați ce au toate astea în comun, pe lângă factorul bio, aflați că e vorba de magazinul online Organique.ro, unde toate produsele sunt naturale și, pe deasupra, și foarte variate. Aruncați un ochi pe site ca să vă convingeți. Dar, despre asta pe parcurs, că timp de 6 luni, om tot avea timp să povestim despre diverse.

Revenind la ceaiul de care vă spuneam mai sus. O să iau cu copy/paste din mail numai pentru că descrierea e foarte drăguță și chiar abia aștept să văd cum se întâmplă: „Ceaiurile arată ca niște bulbi de… lalea, narcisă, ceva plantă și din fiecare bulb se fac 2 litri de ceai. Partea spectaculoasă e că din fiecare bulb din ăsta, în timpul infuzării crește câte o plăntuță. Adică bulbul se deschide și din el iese o floare. Fiecare bulb e făcut manual, în China. Se cos cu fir de ceai verde plantele aromatice din componenta ceaiului.” Eh, ziceți și voi, nu vă trezește curiozitatea?

Dacă sunteți din Timișoara, duminică seara la ora 18, încă nu știm exact unde, Corina și cu mine vă așteptăm să ne minunăm împreună. O să anunț pe facebook, pe pagina blogului și într-un later edit in postul ăsta locul în care ne vom întâlni, așa că reveniți din când în când să vedeți dacă s-a stabilit deja.

Dacă sunteți din Sibiu, Cluj, Deva, București, Arad sau Oradea, norocul vostru pentru că si în aceste orașe există amabdasadori Organique: Diana, Raluca, Oana, Denisa, Lavinia, Dani și Lili. Stați cu ochii și pe blogurile lor și nu pierdeți ocazia să vedeți cum înflorește un ceai.

Deci, cine vine duminică?

LATER EDIT: intalninrea va avea loc duminica, ora 18, in ZAI. Detalii despre locatie aici.