Cât sex se face în Timișoara?

Vă aduceți aminte că vă spuneam că urmează o perioadă cu sex aici pe blog? A întârziat un pic, dar țineți-vă bine că până pe 7 iulie o să ne iubim de mama focului. Dar mai întâi, să vă reîmprospătez puțin memoria.

Vrem să facem din Timișoara cel mai iubăreț oraș din România, adică LoveVille 2014. Ne batem cu Constanța, Cluj, București și Iași, dar și cu alte țări, cum sunt Bulgaria, Grecia, Cipru și Serbia. Apropos, poate ar fi bine să știți că până acuma România e în frunte, conform statisticilor returnate de folosirea aplicației de pe Facebook.

Ce urmează este un  concurs desfășurat pe blogurile participante la campanie (Chinezu pentru București, Somnulescu pentru Iași, Groparu pentru Cluj,  Joie Negru pentru Constanța și yours truly pentru Timișoara) timp de patru săptămâni, cu câte o temă diferită pentru fiecare săptămână. Fiecare etapă a concursului va strânge puncte pentru bloggerii antrenori și în fiecare săptămână se vor acorda premii comentatorilor de pe fiecare blog. Dar să începem cu explicarea regulamentului:

Tema de săptămâna asta este „Cum iubesc timișorenii?”

La întrebarea asta, din ce-am vorbit eu cu prietenele mele în nopți târzii de vară sau cu băieți care încercau să mă impresioneze (sau eu pe ei) am înțeles că: timișorenii se iubesc cu tot trupul – if you know what I mean – se iubesc pe roluri, jucându-se, cu frișcă, cu ciocolată, cu lumina aprinsă, se iubesc cu mult vin înainte de preludiu, se iubesc târziu în noapte sau dimineața în zori, se iubesc cu nepăsare, cu uitare de sine, cu patimă, animalic, cu ochii deschiși, cu răbdare, cu ciudă, cu altcineva în gând, se iubesc sperând, cu dor, cu repeziciune, cu atenție, cu tandrețe, se iubesc încercând să uite, să cucerească teritorii, să se răzbune, să învingă, să… multe altele.

Ce trebuie să faceți? Să contribuiți la lista de mai sus. E nevoie de voi pentru a demonstra tuturor că Timișoara e cel mai iubăreț oraș.

Cum o faceți?
Prin comentarii cu idei. Adică lăsați un comentariu cu o poză personală, un meme, un link, o melodie, un citat, o poveste personală (cel mai ciudat loc în care ați făcut sex, cea mai scurtă partidă, cea mai amuzantă etc), o poveste auzită, un filmuleț creat de voi, o glumă, un colaj de poze, orice poate demonstra că Timișoara e cel mai iubăreț oraș. Evident, fiecare poză, link, citat, melodie trebuie să răspundă la tema de săptămâna asta, deci însoțiți-le de o explicație.

Ce câștigaţi? Săptămânal un kit Durex format din lubrifiant și un pachet de prezervative.
Mai pe scurt:

PG2098_imagine-bloggeri_Timisoara_PR&Events_1-2_L_05iun
Cum mă ajutați pe mine, implicit Timișoara? Cu Like și Share pe Facebook pentru acest articol, dar atenție: musai cu hashtagurile astea în coadă: #LoveVille2014, #Durex, #Prezervative, #celmaiiubaretoras. Cu cât mai multe comentarii cu idei, cu poze, linkuri etc cu atât mai bine.

Și ca să sparg eu gheața, vă povestesc despre cum îmi dădea un fost prieten semnalul că urmează o partidă de sexy time: îl punea pe Kenny G să-mi cânte to get me in the mood. 😛

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge