Sunt adepta hainelor ieftine

Cred că am mai povestit o dată pe blog sau poate am amintit de mai multe ori că nu sunt genul de fițoasă care aruncă saci de bani pe haine. Merg foarte rar la cumpărături și când se întâmplă, nu mall-ul e prima mea destinație. Mă îmbrac și din second-hand-uri, și din Flavia și de la Paloma, dar și de la magazine de renume internațional. Te miri pe unde mă nimeresc. De asemenea nu vânez reduceri, deși intru în magazine când văd semnul „%” lipit pe vitrină. Câteodată cumpăr, altădată ies că nu găsesc nimic care să-mi placă și nici dacă costa 10 lei, nu-mi iau numai de dragul de a spune că am fost la shopping.

Dar toate femeile știu ce efect are o haină nouă asupra psihicului nostru. Terapie, nu alta. Bărbații nu pot înțelege sentimentul care ne încearcă atunci când ne învârtim de 100 de ori în oglindă să vedem din toate părțile cum ne stă o pereche de pantaloni, o bluză sau niște pantofi. Nici n-are rost să le explicăm, pentru că mereu își vor da ochii peste cap a neînțelegere.

Eu am cam uitat cum arată garderobele pe dinăuntru și cum e să te admiri în oglindă purtând straie noi. Dar, zilele astea, printre multele mele drumuri am strecurat și o scurtă vizită pe la mall pentru că mi-a șoptit o păsărică despre marile reduceri pe care le practică Sprider Stores. Și când zic mari, zic 80% și 60%. Amatoare de „ieftinătățuri”, m-am proțăpit în fața vânzătoarei cerându-i ajutorul. I-am spus că vreau o ținută formătă din pantalon, bluză și un accesoriu și toate astea să coste 100 de ron. Sinceră să fiu, n-am crezut că e posibil să te îmbraci din mall, din cap până în picioare cu suma asta. Foarte, dar foarte amabilă (că m-am și mirat că nu și-a dat ochii peste cap la câte mofturi aveam la ora 21:30), m-a plimbat prin tot magazinul, mi-a arătat o grămadă de pantaloni, bluze, cămăși și fuste, ba, mai mult, mi-a adus la garderobă și alte haine pe care nu le alesesem. Oricât aș fi încercat eu să aleg haine mai nonconformiste, să îndrăznesc ținute care să mă scoată din zona mea de confort, tot la stilul clasic m-am oprit. ;)) Apropos, în Sprider Stores există 3 linii vestimentare, pentru toate gusturile: Agressive – linia sport, Soul Rebel – casual și Emilio Coralli – clasic.

Deși eu alesesem o pereche de blugi și o cămașă mai cowboy-ască așa, vânzătoarea asta drăguță îmi tot aducea bluze și pantaloni să încerc. Printre ele se găseau și hainele pe care le vedeți în poză, deși am mai probat și altele și înainte și după. Dar mă chitisem pe ele, așa că orice aș fi încercat… nu mai prea conta.

Aveam ținuta, mai lipsea accesoriul. Care am știut imediat că trebuie să fie niște mărgele. A încercat să mă ademenească cu o eșarfă și cu niște brățări, dar nu, am căutat mărgele. Și cum ținuta mea era negru-gri, orice culoare mi-aș pune la gât, ar arăta bine. Am ales un lănțișor cu puțină culoare, dar care iese oricum în evidență. În ținuta asta pot merge la lucru, la o întâlnire mai formală, chiar și la una informală, cu prietenele sau la o piesă de teatru. E destul de subțirică, așa că va fi perfectă pentru primăvara care bate la geam.


Acum că v-am povestit de procesul cumpărării, să vă povestesc și de prețuri. Am depășit suma de 100 de ron doar cu 6,33 lei, pentru că nu voiam să renunț la accesoriu doar pentru a mă încadra în sumă. Pantalonii, care sunt din linia Soul Rebel au costat 59,60 lei, reduși cu 60% de la 149 de lei. Bluza, gama Emilio Coralli, a fost redusă de la 129 de lei la 25,80, adică 80%. Chiar și lănțișorul a fost redus de la 29,90 la 20, 93.  Pentru cei cărora le vine greu să creadă, am pus o poză cu etichetele 😛


Ce mai pot spune? Spor la cumpărături. Reducerile la Sprider Stores sunt incredibile și găsiți lucruri frumoase la prețuri de nimic. Eu sunt foarte bucuroasă cu ținuta încropită în 20 de minute, sper să fiți și voi la fel de mulțumiți. Apropos, reducerile nu-s numai la hainele pentru femei. Și bărbații se pot îmbrăca ieftin. Mai multe poze găsiți în albumul de pe facebook (un adevărat photoshooting încropit în sufragerie, în fața draperiei :)) ). Că tot veni vorba de Facebook, asta-i pagina Sprider Stores.