De Black Friday, cumpărături în 2 click-uri pe eMAG

Nu știu cum v-ați pregătit voi de Black Friday, dar la noi în casă ziua de 21 noiembrie e așteptată ca și când. Sotzu’ a intrat în febra cumpărăturilor deja de luna trecută când ne-am cumpărat un laptopuț pentru călătorii. Să nu mai cărăm 3kg în plus, să tragă în jos la bagaj când călătorim cu avionul, să cărăm doar 1 kg 200gr. Nu, varianta să-l lăsam acasă nu intră în discuție penru că avem nevoie de el, în primul rând pentru a descărca pozele de pe telefon și aparatul foto. În al doilea, pentru frecat menta pe net înainte de culcare și pentru eventuali timpi morți în care ne uităm la seriale. Dar să revin la poze. Nu ne sunt suficienți 500 GB, cică, ne mai trebuie și un hard disk extern de 2 Terra (WTF???). Nu mă bag în deciziile astea că nu le înțeleg pe de-a-ntregul, așa că la ce ține de gadgeturi îl las pe el să decidă. Și pentru că un laptop și un HDD nu sunt de ajuns, ne mai trebuie și-un router, că actualul ne face figuri. Așa că, de Black Friday știu ce face Sotzul meu. Voi ce faceți?

Dacă aveți o listă sau dacă ați pus deja ochii pe ceva, să vă dau un pont: eMAG-ul are anul ăsta cel mai mare Black Friday de până acum. Vor fi reduceri la telefoane (aah, uite cum se nimerește, mi-ar trebui încă un telefon pentru când plec în Germania), laptopuri, televizoare și alte electronice. Dar mai mult de atât, reducerile vor acoperi și categoriile de parfumuri, cărți, anvelope și alte produse. Dacă vreți exemple: puteți cumpăra iPAD mini la 699 de lei, Espressor 49 de lei (i-auzi!!) Kindle Paperwhite la doar 399 de lei (să vă zic ce ciudă îmi e că eu am dat aproape dublu pe el?) sau o hotă la 89 de lei.

Iar pentru că ziceam în titlu că se vor putea face cumpărături din două click-uri, iată cum: îți faci cont pe eMAG din timp (azi, de exemplu), dacă nu ai unul deja. Introduci adresa la care vrei să-ți fie livrate cumpărăturile în ziua de 21 noiembrie, iar vineri, când se dă startul, plasezi comanda din două click-uri. De vineri dimineața, da? Nu mai repede. Să nu ziceți că n-ați știut. Și, eventual, să-mi povestiți și mie ce v-ați cumpărat.

blog_bf