Ce-am mai facut in ultimul timp

Pentru că efectiv mintea mea nu mai funcționează la ora 12 noaptea când apuc să mă pun la laptop să scriu un post pentru a doua zi, ceva care să merite citit, mi-am zis că cel mai bine vă mai povestesc ce-am făcut.

–    În primul rând, Ricky e foarte bine. 🙂 A fost bine înca de a doua zi, deși a dormit mai toată ziua pentru că noaptea a fost prea preocupat cu plimbările dintr-o parte în alta sau cu statul pur și simplu în picioare. Din a treia zi, deja dădea semne de agitație, însă nu prea avea putere să se manifeste. Din a patra zi, operația era ca și uitată, se intindea, se urca și cobora din pat de 100 de ori pe zi, mai și alerga un pic prin casă, și de sâmbătă e același câine pe care îl știu de când s-a născut. Dulce, agitat, vioi, răsfățat. 🙂 Doctorul care mi-a spus că scoaterea splinei o să-i mai taie din energie, evident nu-mi cunoștea cățelul. 🙂

–    Am fost la blogmeet 44, am mai socializat cu lumea, am primit un cadou super drăguț pentru Ricky de la Arashi (niște biscuiți de căței, care sunt extrem de doriți și de savurați de patruped), am pălăvrăgit cu Bloodie, căreia îi mulțumesc mult pentru o mână de ajutor de care s-ar putea să profit în viitorul apropiat.

–    Mi-am pus ușă, în sfârșit, însă nu-s pe deplin mulțumită până nu văd peretele tencuit și zugravit, că arată înfiorător, oricât de frumoasă e ușa.

–    Mi s-a stricat frigiderul, așa că alți bani, altă distracție cu reparatul. Încă nu mi se pare că-i sănătos, da’ nenea ăla care a venit să-l facă bine a zis că vine și azi să îl verifice. Să vedem, că am dat o căruță de bani pe nu știu ce piesă.

–    Mi-am mutat televizoarele prin casă și de duminică am în sfârșit în dormitor un televizor pe care pot să-l butonez din telecomandă. Îmi lipsesc toate emisiunile de pe Travel & Living. Nu mai știu ce s-a întâmplat cu Little People, cu Cake Boss sau cu Jon and Kate (+8) – mă rog, știu că au divorțat, da’ io n-am mai văzut nici un episod, cam de doi ani, de când s-a mutat Iubi la mine. Cum în fiecare seară ne uităm la seriale pe laptop… nu mai știu nimic ce se întâmplă la TV. Și nu mă refer la știri sau emisiuni autohtone, că nu servesc.

–    Am făcut primele paste carbonara și mi-au și ieșit pentru că am ascultat sfatul Monicăi și am cumpărat smântână lichidă. Bun, bun.

–    Am văzut Dolphin Tale și sunt la zi cu serialele mele (Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, House – de fapt din House mai am vreo 2 episoade ca să fiu la zi).

–    Am ratat vizita la fabrica Danone și-mi pare tare tare rău, da’ cu puțin noroc poate ajung și eu s-o văd prin martie.

Oricum aș face îmi închei zilele prea târziu și sunt din ce în ce mai obosită. 🙁 Sfârșită de-a dreptul. Am senzația că treburile nu se mai termină și în fiecare zi apare ceva nou. Dacă nu rezolv, se acumulează și mă stresează și mai mult. Dimineața tre’ să plec înainte de 8:30 de acasă, ca să ajung ba la poștă, ba la finanțe, ba la doctori după rețete. Când ies de la lucru, mă grăbesc să ajung acasă, fie să scot câinii afară, fie să ajung să plătesc ceva, fie tre’ să vină electricianul/zugravul/nenea cu frigiderul…
Vreau o vacanță. De la viața asta așa cum e ea acuma. Și pentru că se apropie momentul când îmi voi recâștiga libertatea, totul mă enervează și mai mult, pentru că nu mai am răbdare.

Voi ce-ați mai făcut?