Prea tare să țin pentru mine

De tare demult nu mi-a mai plăcut așa mult o aplicație pe Facebook, încât să simt nevoia să o împartășesc cu voi. Și nu pentru că am fost la Heineken party, ci pentru că e alegerea mea să vă povestesc despre ea.

Întreba cineva la party de ce a făcut Heineken campania asta cu Most Datable Men & Bloggers. Și răspunsul firesc a fost: „pentru că poate”. Mai un pic și vine mult trâmbițatul Valentine’s day și lumea se va împărți în două: pro și contra. Eu am fost pro, am fost contra, acum sunt neutră. De fapt, iau sărbătoarea asta puțin la mișto și de-asta îmi place atât de mult aplicația de care aminteam mai sus. Aș putea spune că Heineken dit it again când a creat aplicația Serenade, pentru că, pe mine una, m-a distrat teribil.

Cum funcționează?

Primul pas: alegi persoana căreia vrei să-i trimiți o serenadă (Who’s the lucky guy?), iar englezul ăla creț cu dinții ca fasolea i-o va cânta pentru tine.
Pasul doi: Why do you fancy X? Iar răspunsurile sunt delicioase. Cel mai mult mi-au plăcut: I like the colour of your aura, I want to change your Facebook status și We are longtime friends on Facebook.
Pasul trei: What’s the plan? Printre variantele mele preferate sunt: Go surfing on lava și See my stamp colection.
Pasul patru: Ce-ai tu atât de special? Aici m-am prăpadit de râs la  I speak French, I only date models și I’m nice (according to my Ex).

Odată alese variantele care te coafează, dai preview și te spargi de râs. Pentru că nenea ăla cântă despre toate chestiile alese de tine. Evident că iese un nonsens comic, da’ te mai uiți? Aplicația își atinge scopul: acela de a te face să râzi. Încercați-o și voi, trimiteți-o prietenilor voștri pentru a le pune un zâmbet pe buze. 🙂