Expozitia de #obiceiurisanatoase

Când mi-a venit ideea acestei expoziții, aș fi dat timpul înainte numai pentru a vedea ce poze îmi trimiteți și ce obiceiuri sănătoase aveți. Pe măsură ce primeam pozele, mă minunam tot mai mult și așteptam cu nerăbdare ziua de duminică să vi le arăt și vouă. Numai că socoteala de duminica trecută nu s-a potrivit cu decalarea programului meu, așa că expoziția o vedem abia azi. Da’ nu-i așa că-i faină tare? 🙂

Dar mai intai sa ma laud cu al meu Iubi inotatorul. 🙂 Se intelege ca e vorba despre un obicei sanatos, nu? 🙂

1. Monica a ales ca obiceiuri sănatoase:
– drumețiile prin peșteri
– cățăratul în cireș și, evident, mâncatul fructelor direct de la sursă
– cățăratul
Ador drumețiile și sporturile în natură, dar numai supravegheată de persoane instruite. Nu-s prea temerară de una singură. ;)) Cât despre cireș… oh, am și eu unul la sat, din care am mâncat cele mai bune cireșe ever anul anul trecut. Anul ăsta voi repeta experiența.

2. Raluxa – „fotografiatul cu orice preț” e un obicei sănătos

Nu pot să zic decât că-s de acord.

3. Bianca propune:
– vâslitul din caiac
– tenisul
Recunosc că nu m-am urcat niciodată într-un caiac, dar n-aș zice „ba”, iar tenis am jucat o singură dată, în Croația, și atunci numai așa, să nu stau pe tușă.

4. Camelia mi-a trimis un colaj din Deltă.

Dacă mă întrebați pe mine, orice faci în Deltă e un obicei sănătos. N-am fost încă, dar de acasă așa-mi pare. Am dreptate?


5. Lala iubește apa și înotul.
Dacă vă aduceți aminte cât am suferit din cauza lipsei bălăcelii în Istanbul, poate vă dați seama că și eu iubesc apa și înotul.


6. Roșcata se îndeletnicește cu urcatul pe munte.
Ultima dată când am făcut-o și eu nu știu când a fost. Dar mi-e dor. Tare dor.

7. Oana S propune lectura și înotul.

Pfff, despre înot numai ce v-am povestit, iar despre citit se știe deja.

8. Anca are ca obiceiuri sănătoase plimbările în natură și urcatul pe munte.
I couldn’t agree more.

9. Roxana e o călătoare înnăscută. În fiecare an își alege câte un circuit și vede câte 4-5 țări o dată.
Deși nu-s adepta circuitelor, o felicit pentru un obicei atât de sănătos. Mie mi-a trimis 2 poze cu fiordurile din Norvegia.
10. Delia e pescăriță și biciclistă.

Chiar dacă peștele e unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le putem mânca, eu nu-s adeptă, dar am auzit că pescuitul e una dintre cele mai relaxante și introspective activități. Ramane să-mi spuneți voi daca așa e. Cât despre biciclete… da’ nu mi-o repar eu pe Konsuelo anul ăsta?? Stați numai să vedeți.

11. Elena mi-a trimis doar două poze cu obiceiurile ei sănătoase (bicicleta și voluntariatul), dar eu știu că are mai multe decât doar astea două. Știați că a sărit cu parașuta? De două ori cred. 🙂
Bicicleta o iubesc, de voluntariat ÎNCĂ n-am timp, dar abia aștept să am.

12. Ciprian (singurul bărbăt curajos între atâtea fete) propune ca obicei sănătos trasul cu arcul.
Știu cum este, așa că încurajez pe oricine are ocazia să tragă cu arcul să o facă. E mișto senzația când nimerești centrul, dar și distracția celor din jur când tragi aiurea. Ca și kick-boxingul, te eliberează de stres.


13. Cristina e foarte activă și m-am bucurat să primesc de la ea 4 poze cu 4 obiceiuri atât de sănătoase: cățărat, biciclat, alpinism, lectură. Inimioare, inimioare. 🙂

14. Măzărichile Carlei au obiceiuri sănătoase de mici: lubenițăăă și roșii.

15. Oana s-a plimbat prin zapada si aer rece pana i-a inghetat parul.

Ce n-as da sa ma plimb si eu asa la Semenic 😛

Și pentru că doar aceste poze au ajuns la timp, cele 4 calendare cu #superfete, merg la Cristina, Bianca, Oana și Monica. Astept adresele pe care sa vi le trimit 🙂

Au mai trimis obiceiuri sanatoase si:

Adizzy

Vali Bosioc  – omul “obiceiuri sanatoase” prin definitie