Caut suporterii echipei de rugby a Timișoarei

Fac pariu că numai despre rugby nu v-ați fi așteptat să citiți la mine, așa-i? ;)) Păi, nu vă mirați prea tare, că o să citiți și despre kick-boxing și oricum despre fotbal ați mai citit așa că precedentul s-a creat.

Scriu despre rugby din 3 motive.

1.    Echipa Timșoarei e una dintre finalistele Cupei României – e cam de prisos să vă spun cât de mândră sunt de asta. Și cât de recunoscătoare le sunt jucătorilor că au dus Timișoara în vârf.
2.    Se scrie prea mult despre fotbal și prea puțin despre celelalte sporturi. De exemplu, până de curând, eu nici n-am știut că Timișoara are echipă de rugby. Știu, mi-e rușine, nu tre’ să dați cu roșii.
3.    Și nu în ultimul rând, echipa Timișoarei are nevoie de noi, suporterii ei. Vă spun imediat ce putem face pentru ea.

Așadar, sâmbătă,  3 decembrie, la Alba Iulia, pe stadionul „Cetate”, echipa de rugby a Timișoarei o întâlnește pe cea din Baia Mare. Ambele echipe au nevoie de suporterii lor, drept pentru care câte 10 bloggeri din Timișoara și 10 din Baia Mare vor face tot posibilul să aducă la meci cât mai mulți suporteri. Unul dintre acești bloggeri sunt și eu și reprezint cu drag orașul natal.

Am nevoie de la voi de cel mai tare mesaj de încurajare pentru echipa de rugby. Adică ce ai scrie pe un steag care flutură din tribună? Doar atât. Un mesaj care să le transmită jucătorilor tot suportul nostru moral.

Pentru asta veți fi recompensați în felul următor:

–    3 dintre cititorii mei, care lasă cele mai frumoase mesaje de încurajare, vor participa alături de mine la meciul din finala Cupei României de pe 3 decembrie.
–    Unul dintre aceste 3 mesaje va fi inscripționat pe un banner, pe care îl vom flutura cu mândrie din tribună. Wow, cred că va fi o priveliște minunată: 20 de bannere cu cele mai frumoase și emoționante mesaje de încurajare. Mi-am amintit de imaginea asta și mi s-a făcut pielea de găină. Abia aștept să văd cum vor arăta tribunele cu mesajele noastre.
–    Fiecare suporter va primi un bilet de tombolă cu care poate câștiga unul dintre cele 10 iPhone 4S, una dintre cele 100 de mingi sau unul dintre cele 150 de treninguri din partea sponsorului oficial Roșia Montană Gold Corporation.

Aștept mesajele voastre până pe 29 noiembrie la ora 10:00. Tot pe 29 voi anunța câștigătorii și mesajele, dar mai ales acel mesaj care va fi inscripționat pe banner.

Hai, să dăm drumul la încurajări.
Ah,  era să uit: îi putem susține și pe facebook.