De ce ar merita Timişoara să câştige?

Scurtă pauză publicitară de la Florenţa, pentru că avem un concurs în desfăşurare şi nu se face să îl ignorăm. Dar să începem cu vestea bună înainte de a anunţa tema pentru săptămâna ce vine. Câştigătoarea de săptămâna trecută e Adela, căreia am ales să îi dau premiul pentru că am văzut şi eu 40 Days and 40 Nights şi scena cu floarea e una dintre cele mai sexy şi mai incitante pe care le-am văzut. E drept că nu-i vorba despre o poziţie desprinsă din Kamasutra, dar dacă după ce-o vizionăm ne furnică acolo unde ne furnică… ce importanţă mai are că nu-i în manual?

Buuuun, şi-acum despre ce-a de-a treia săptămână din concursul Durex. Întrebarea la care vă invit să răspundeţi e următoarea: “De ce vom câştiga?” Acuma… eu am o problemă cu cei care se bat cu pumnul în piept înainte de a câştiga. De fapt, chiar înainte de a participa. Dacă vreţi un exemplu, gândiţi-vă la toţi încrezuţii de la talent-show-urile de la TV când se laudă că ei sunt atât de buni şi siguri pe ei, că aproape au o cădere nervoasă când sunt scoşi de pe scenă cu coada între picioare. Eu nu vreau ca Timişoara (care nu-i cel mai modest oraş din ţară – “tot Banatu-i fruncea”, remember?) să se bată aiurea cu pumnii în piept, vreau să tăcem şi să facem. Sex, adică. 😛 (nu m-am putut abţine :P)

Aşadar, vom schimba puţin verbul şi timpul verbal al întebării şi vă rog să-mi daţi câte motive vă vin în minte pentru care “Timişoara ar merita să câştige”.

Înainte să vă dau cuvântul, vă aduc aminte că Timişoara e unul dintre cele 5 oraşe care se întrec pentru titlul de Love Ville 2014 în campania Durex, şi că pentru a o susţine trebuie să-mi lăsaţi cât mai multe  răspunsuri la întrebările săptămânale, cât mai multe like-uri şi share-uri, tweet-uri, google +-uri şi ce altceva mai ştiţi voi. Ah, iar dacă vă lasă click-ul să daţi un share, rogu-vă să folosiţi şi hashtag-urile astea: #LoveVille2014, #Durex, #Prezervative, #celmaiiubaretoras.

Gata, mă întorc la vacanţa mea.

Later edit: un clip foarte motivational. Hai, Timisoara!

4 Comments

  • Mihaela Dămăceanu

    Văzusem eu mai demult că organizai un concurs, dar cu scuzele de rigoare, nu apucasem să intru să văd despre ce-i vorba. Ei, acum m-am dumirit şi susţin Timişoara dacă este în top, deşi eu mi-s din Bucureşti. Dar capitala nu ştiu pe unde este în ecuaţia aceasta, aşa că urez succes şi spor…la distracţie timişorenilor, hihi!

  • Mirela

    Timisoara merita sa castige doar pentru ca tu scrii foarte frumos despre subiectul acesta! Imi pare rau ca nu ai mai multe comentarii!…si lume mai dezinhibata! (me included) :))

  • Ana-Maria

    Timisoara merita sa castige pentru ca sunt oameni faini in acest oras, open-minded si pentru ca, de ce sa nu recunosc, in Timisoara am vazut cei mai frumosi baieti, plus ca mai sunt si multi…deci, fetele au de unde sa isi aleaga un baiat pentru o relatie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge