eMAG dă 5 premii la aniversarea showroom-ului din Timișoara

În concursul pe care vi-l propun eu azi, cuvântul cheie e „showroom”. Cel din Timișoara împlinește în perioada asta 5 ani și se sărbătorește prin răsplătirea clienților cu niște premii destul de  frumoase. Personal, îmi sclipesc ochii la premiul 2, pentru că tocmai încerc să-mi conving Sotzu’ să ne punem televizor în dormitor, nu pentru cablu TV, ci pentru filme și seriale că aș sta și eu comod în pat, nu chinuită pe canapeaua din sufragerie. Dar destul despre mine.

500x400

Ziceam de premii:

Locul 1: Televizor LED Smart TV 3D Philips, Full HD, 122 cm, Ambilight, 48PFS6909
Locul 2: Televizor LED Philips, Full HD, 102 cm, 40PFH4309
Locul 3: Sistem Home cinema cu DVD Philips, HTD3570/12
Locul 4: Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1869/30
Locul 5: Blender Philips HR2170/50, 600 W

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga unul din produsele de mai sus e să cumpărați ORICE produs de pe eMAG în perioada 16 – 22 aprilie și să alegeți să vi se livreze în showroom. Sau să faceți comanda chiar în showroom și să alegeți livrarea acasă. Poate e inutil să spun, dar better safe than sorry: concursul e doar pentru timișoreni.

Regulamentul spune că se vor desemna câștigătorii în maxim 10 zile de la încheierea campaniei, iar tragerea la sorți se va face pe baza ID-ului de comandă. Câștigătorii vor fi anunțati prin email (deci nu lăsați adrese fictive), dar și pe blogul eMAG.

Vă mai urez baftă și dacă sunteți unul dintre câștigători și-ați aflat de la mine, m-aș bucura să-mi spuneți 🙂