Cum să te simți ca o divă

Una dintre bucuriile săptămânii trecute (că au fost mai multe și nici nu știu când o să apuc să vă povestesc despre toate) este o vizită la un salon de înfrumusețare. Până aici nu-i nimic deosebit, partea frumoasă e că n-am fost singură, ci împreună cu alte 7 bloggerițe și nu așa oricum, ci chiar la invitația proaspăt deschisului La Femme espace beaute. Invitație mijlocită de Raluca Moisi, care ne-a ales pentru un răsfăț de zile mari: tuns, coafat, pensat, manichiură, machiaj, orice ne-a poftit inimioara.

Pentru că Antonela și fetele ei sunt niște gazde extraordinare, ne-au așteptat cu hors-d’oeuvres, pe ritmuri de muzică franțuzească. Dar asta n-ar trebui să vă mire, pentru că, așa cum anunță și numele salonului, La Femme este o oază de franțuzism într-o mare de prea multe denumiri englezești. N-am fost și nici nu cred că voi ajunge prea curând într-un salon franțuzesc la mama lui acasă, da’ vă spun că La Femme e the closest it can get. Cunoscându-mi pasiunea pentru Franța și pentru tot ce-i legat de ea, vă închipuiți cu ușurință cât de fascinată am fost de decor, de muzică, de tot. Mai lipsea ca Antonela să ne vorbească cu accent și cred că meniul era complet. 🙂

Înainte de a vă trimite la pozele din albumul de pe Facebook ca să-l vedeți, vă spun că oricât de frumos era amenajat salonul, eu m-am îndrăgostit de baie. În special de mânerele dulapului și de săpunieră (dacă așa i-o zice).

Acuma o să vă povestesc puțin despre ce ne-am făcut fiecare, pentru că v-am spus deja, aveam liber să ne facem de cap. La propriu. ;))

Primele au fost Cristina și Casandra care s-au tuns puțin și s-au frezat. Asta în timp ce Deme era la manichiură și Nebu la pensat. Eu v-am zis deja că mă paște o schimbare de look și am profitat puțin pentru a vorbi cu fetele despre ce aș vrea eu și ce mi s-ar potrivi. Spre nefericirea mea, toate au zis că freza pe care mi-aș dori-o nu se potrivește cu părul meu. Goddamit, că nimic nu se potrivește cu el… Da’ până în decembrie… mai am timp să caut variante. Așa că, nu m-am tuns, nu m-am vopsit (deși firele albe îmi invadează capul), ci mi-am făcut altceva ce mi-am dorit demult să văd cum îmi stă: bucle. Ocazie cu care am văzut cât de fain îți poti face părul creț cu… placa de intins. Când oi avea timp și chef, încerc și eu cu placa mea.

Până să mă ridic eu de pe scaun, Dojo se pensa, Raluca își făcea unghiile cu logo-ul Facebook, pentru că toată lumea știe cât iubește Raluca Facebook-ul, iar Nebu se tundea. Pe scaunul celălalt de la coafură, Oana își aranja și ea părul proaspăt tuns (altundeva).

Eu cu Dojo am plecat primele, că deh… ne așteptau familiile acasă, însă și fără a sta până la sfârșit, am putut vedea pe chipurile fetelor încântarea pentru serviciile salonului La Femme.

Mai adaug doar că mă bucur că salonul e atât de aproape de clădirea în care lucrez și oricând voi avea nevoie de pensat, epilat, tuns sau manichiură, e la câțiva pași distanță. Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă număr printre invitate și să testez serviciile salonului, astfel încât vă spun cu cea mai mare sinceritate: puteți încerca, fără nici o spaimă. Prețurile sunt mai mult decât accesibile și serviciile sunt complete. Până când site-ul e gata, dați Like paginii lor de Facebook. (gasiti acolo datele de contact)