Biotissima de la Life Care

Am început să scriu postul ăsta într-o seară stând pe jos pe preşul din baie, după ce mi-am sortat cremele în ordinea în care trebuiau folosite.  N-am folosit atâtea creme deodată în viaţa mea şi mi-am zis că tre’ să fie interesant.

M-am apucat să îl scriu în momentul ăla pentru că nedumerirea mea era priceless. Adică stai tu, Tomato,  cu 8 recipiente cu creme, loţiuni şi seruri sub nas şi prinde-te din prima care-i ordinea, tu aia care ştii cum merg treburile doar cu demachiantul, curăţarea cu loţiune tonică şi crema hidratantă.

După ce-a ajuns pachetul de la Life Care cu noua gamă Biotissima aveam în faţă următoarele substanţe:

gama biotissima de la life care

1.    Biotissima Eye Lifting serum
2.    Biotissima Moisturizing Day Cream
3.    Biotissima Exfoliating Peeling Mask
4.    Biotissima Double-Phase Make-up Remover
5.    Biotissima Aloe Vera Cleansing
6.    Biotissima Aloe Vera Freshner
7.    Biotissima Aloe Vera Freshner
8.    Biotissima Eye & Neck Cream

Şi stând io pe preşul meu din baie, luand câte o cremă în mână, întorcând-o pe toate părţile, punând-o jos şi luând alta, am încercat să-mi aduc aminte de toate sfaturile de beauty pe care le-am citit pe net sau prin reviste şi am venit cu următoarea schemă:
(fiind seară, trebuia să-mi pregătesc faţa de noapte:
-pasul 1: demachierea cu Biotissima Double-Phase Make-up Remover
-pasul 2: curăţarea feţei cu Biotissima Aloe Vera Cleansing
-pasul 3: tonifierea cu Biotissima Aloe Vera Freshner
-pasul 4: aplicarea cremei  Biotissima Aloe Vera Freshner
-pasul 5: aplicarea cremei  Biotissima Eye&Neck Cream

IMPRESII

Demachiantul – eu sunt fidelă câtorva firme când vine vorba despre acest gen de produs, după ce am încercat zeci de variante. Din acest motiv am fost puţin reticentă . Însă când am văzut ce uşor se îndepărtează fardul de ochi, creionul contur şi fondul de ten mi-am zis că primul test l-a trecut. Apoi când n-am simţit nici o usturime a ochilor, a trecut toate testele.  Prima impresie era una bună.

Cleanserul – mi-am umezit faţa că aşa scrie pe recipient. Am frecat uşor cu puţină cremă până când s-a format o spumă. Fină spumă.  Nu m-aş mai fi oprit din mângâiat.

Loţiunea tonică – dintre toate are cel mai puternic miros. Cât stăteam să mi se usuce faţa şi să scriu impresiile, simţeam cum mi se strânge pielea şi cum începe sa mă pişte şi să mă furnice. Ca şi când mi se dezmorţea… ciudată senzaţie.

biotissima make-up remover cleanser freshner

Crema hrănitoare de noapte – ah, ce senzaţie plăcută după furnicăturile alea. Îmi place textura fină şi mirosul.

Crema pentru ochi şi gât – na, la asta mi-am prins urechile. N-am folosit niciodată şi nici n-am ştiut cum se aplică. Aşa că am făcut cum m-a tăiat capul şi mi-am întins un strop chiar sub fiecare ochi. Până a intrat în piele. Sper că bine am făcut. De gât mi-am adus aminte când m-am pus în pat, dar îmi era prea lene să mai merg până în baie…

biotissima crema de ochi si gat

A doua zi dimineaţa, curioasă de produsele de zi, le-am încercat şi pe celelalte.
Pentru că am citit eu pe undeva că porii deschişi nu mai prea au leac şi ca să previi deschiderea lor trebuie să îţi cureţi faţa cu loţiune tonică şi dimineaţa când te-ai trezit, am folosit din nou Biotissima Aloe Vera Freshner. Din nou furnicăturile alea. ;))
-pasul 2 în ritualul matinal (după spălatul pe dinţi) e aplicarea cremei  de zi, Biotissima Moisturizing Day Cream.
-pasul 3 – aplicarea serului Biotissima Eye Lifting. M-aş fi dat cu el seara, dacă nu citeam pe el “immediate tightening effect”.

IMPRESII

Crema de faţă mi-a lăsat faţa unsă toată ziua. Asta nu mi-a prea plăcut, dar poate e din cauză că tenul meu nu era obişnuit cu ea sau poate nu era ea potrivită pentru tipul meu de ten. Sau poate am pus prea multă.

Serul de ochi, pe care iar nu prea ştiam cum să-l folosesc, chiar are acel efect de “immediate tightening”. Şi nu numai pe moment, ci până seara aproape de culcare. Aveam senzaţia că mi-aş fi pus un plasture sub ochi şi pielea nu se putea misca. Nu îmi examinasem până atunci ridurile de sub ochi, dar acum, pentru a vedea efectul serului, am făcut-o. Numai că le-am căutat după ce m-am dat cu ser şi nu le-am prea găsit.

A mai rămas crema exfoliantă pe care am folosit-o în prima seară de vacanţă, când am ajuns la Stuttgart. Am folosit-o imediat după demachiere, pentru că eram prea obosită să mai folosesc si celelalte produse şi îmi voiam faţa curată cât mai repede.  Biotissima Exfoliating Peeling Mask arată ca şi crema de prajitură. :)) Şi are aceeaşi textură fină ca şi celelalte creme. Spre deosebire de alte scruburi pe care le-am folosit, asta nu mi-a uscat faţa instantaneu, ceea ce m-a surprins plăcut. Însă efectul acela de uscare şi de strângere a pielii tot îl are, doar că nu chiar din prima.

biotissima crema exfolianta, ser pentru ochi si crema hidratanta

Cam astea au fost peripeţiile mele de început cu produsele noii game Biotissima de la Life Care. N-am mai folosit până acuma produse bio şi la câteva zile după tratament, pot spune că tenul meu e „moale” si pare hrănit cum trebuie. M-am obişnuit cu toate cremuirile si nu mai stau 15 minute în baie în fiecare seară pentru ritualul de curăţare. Dintre toate produsele acestei game, cel mai încântată sunt de demachiant, de cleanser, de crema de noapte, de serul pentru ochi şi de peeling mask.

Nu pot decât să vă sfătuiesc să le încercaţi.