Regula celor 3 zile e depăşită

Dacă nu ştiţi la ce regulă de 3 zile mă refer (deşi, sincer, mă îndoiesc că cineva nu ştie care-i treaba cu cele 3 zile), aflaţi că mă refer la timpul scurs între momentul cunoaşterii şi momentul sunatului. între un tip şi o tipă.

Ok, poate ar trebui să reformulez sau să redau mai grafic: un el cunoaşte o ea într-o seară – n-are importanţă cadrul. Flirtează, fac cunoştinţă, poate petrec toată seara împreună, poate e implicat şi ceva schimb de fluide, puţin contează. Ce contează însă în problema noastră de azi e ceea ce el îi va spune la sfârşitul serii (dimineţii, whatever): “Te sun eu” – evident după ce i-a cerut numărul de telefon. şi normal că n-o să sune a doua zi, ca doar există regula aia tâmpită, conform căreia el-ul trebuie să aştepte cel puţin 3 zile până să apese pe tasta verde de pe mobil. Că doar nu vrea să pară un disperat şi să-i trimită un sms imediat cum se despart.

News flash!!! Toată lumea ştie de regula celor 3 zile, deci nu mai eşti deloc original dacă aştepţi 3 zile să suni o tipă. Mai romantic e sms-ul de după despărţire sau cel puţin unul de noapte bună sau de bună dimineaţa, în funcţie de momentul zilei în care v-aţi despărţit – adică daca v-aţi despărţit seara, mişto ar fi să-i trimiţi un sms dimineaţa, iar daca v-aţi despărţit la prânz, urează-i un senzual “noapte bună”. şi eşti mult mai cool. Decât dacă îndeplineşti regula pe care a dat-o în vileag comedia romantică americană.

Nu, nu sunteţi luaţi de fraieri dacă îi arătaţi unei fete că v-aţi dori să o cunoaşteţi mai bine sau că vă place. Doar prin întâlniri vă puteţi da seama dacă merită să vă pierdeţi timpul cu ea sau nu.

sursa imagine: collegecandy.com